Kell a golyófogó, Orbán rendületlenül a háborúra készül

2023. február 26. 07:28

Biztosan boldog a NATO.

2023. február 26. 07:28
null
Bartus László
Bartus László
Facebook

„Kell a golyófogó, Orbán rendületlenül a háborúra készül

Ilyen rendezvényekre háborúra készülő diktatúrákban kerül sor, ahol ágyútöltelékeket és golyófogókat toboroznak. A ránézésre is nyilvánvalóan nem normális magyar hadügyminiszter elmondta, hogy ez a szánalmas kirakatrendezvény, amelyen 165 (!) szerencsétlen ember tette le a katonai esküt, »egy újabb mérföldkő a magyar haderőfejlesztés történetében«. Ez mindent elmond a magyar haderőről és a magyar haderőfejlesztés történetéről. Mint kiderült, a civil életben polgári állásban dolgozó önkéntes tartalékosok egyhónapos kiképzésben részesültek. Biztosan boldog a NATO.

Erről mondta a  hadügyminiszter, hogy »olyan tudást és képességeket sajátítottak el az elmúlt egy hónap során, amely alkalmassá teszi őket hazájuk védelmére«. Egy hónap alatt másodállású kiképzés során alkalmassá váltak arra, hogy meghaljanak azok helyett, akik az első sorba küldik őket. Kivéve Veres Istvánt, Novák férjét, akire nyilvánvalóan nem a lövészárokban, hanem valahol a hátországban, esetleg Novák palotája egyik zugában tartana igényt a haza.”

Nyitókép: Facebook

Összesen 122 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jaja
2023. február 27. 15:16
Aki nem normális, az te vagy, baszod! És aki a háborúra készül, (vagy ha rajtuk múlna már ott lennénk,) az a söpredék fajtád! Csicska bartus!
nonszensz
2023. február 27. 13:52
Már megint böffentett valami büdöset ez a szardarab bartus. A kurva anyja retkes picsájába szakadt volna a feje.
Seniormerga
2023. február 27. 13:03
Nekem csak egy kérdésem van hozzád kedves Bartus et. Anyád hogy van????
Krupp Skya
2023. február 27. 08:38
Te is meg akartad fogni Német Sanyibácsi golyóját?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!