Orbán Viktor: Az óbudai iskolában történtek szülőként mélyen megráztak és felháborítottak

2023. február 24. 18:24

„Politikusként az a feladatom, hogy mindent megtegyek azért, hogy ilyen soha többet ne fordulhasson elő” – fogalmazott a miniszterelnök.

2023. február 24. 18:24
null

Ahogy arról a Mandiner is beszámolt, szexuális visszaélés bűntett gyanúja miatt feljelentést tettek a Krúdy Gyula Angol–Magyar Két Tanítási nyelvű Általános Iskola pedagógiai asszisztense ellen. A közel negyvenéves LMBTQ-aktivista férfi egy videójában azt állította, hogy egy tizenöt éves fiúval „kavar”.

A miniszterelnök is megszólalt az ügyben

Politikusként az a feladatom, hogy mindent megtegyek azért, hogy ilyen soha többet ne fordulhasson elő. Ezért ma délután egyeztettem Pintér Sándor belügyminiszterrel. Gyermekeink védelme az első és legfontosabb!”

– olvasható Orbán Viktor legújabb Facebook bejegyzésében.

Nyitókép: Facebook

Összesen 47 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
beobachter1
2023. február 25. 18:04
Nemcsak az óbudai iskolában pusztított a gazember pedofil, hanem a Vajda Péter általános iskolában is. Ott is azért rúgták ki. Az Orbán kormány is sáros a mulasztásos törvénysértésben!
vero1_
2023. február 25. 03:36
Az iskola igazgatójának a vezetői megbízást a miniszter adja, vagy a TASZ?
zorroro
2023. február 24. 23:33
Pár éve volt az RTL által feltárt bicskei gyermekotthonban éveken át zajló pedofil eset(ek). Emlékszik rá valaki, hogy a lókupec mélyen megrendült volna, és válságstábot hívott volna össze a magyar oktatás eme súlyos problémája miatt? Ez egy pedagógus-ellenes kampány, bosszú, ellentámadás és revans. A frászt érdeklik őt a gyerekek. Akkor a digitalizáció meg a mesterséges intelligencia korában nem egy komcsi nyugdíjas rendőrre bízná őket.
Rabonban
2023. február 24. 21:25
Biztos vagyok benne, hogy a magyar férfitanárok elsöprő többsége elhatárolódik mindenféle LMBTQ propagandától, gyermekkorú megkárosításától. Ugyanakkor ordítóan érzékelhető, hogy elsősorban a férfitanárokkal szemben lejárató hadjárattá fejlődő országos hiszti van kialakulóban, ez rengeteg visszaélésre ad lehetőséget akár valamiért sértődött tanítványok vagy szüleik részéről is. Jó lenne azt is tudomásul venni, hogy a 21. században vagyunk, és nem az inkvizíció korában! Ha ez na cirkusz nem áll le, miközben a valódi bűnösök szabadlábon vigyorognak, a maradék férfitanár is ott fogja hagyni az iskolákat, s végképp nyámnyila nemzedékek nőnek majd fel, férfiviselkedést tévedésből sem látva.Azzal kapcsolatban pedig senkinek ne legyen illúziója, hogy a tanárnők körében van-e szexuális visszaélés vagy LMBTQ!!! Rengetegen keverik a szezont a fazonnal, azt hiszem, pontosan ez volt a céljuk az egész elindításával! Valamely szinten mindenképpen polgárháborút akarnak kirobbantani, a szülők és tanárok, szülők és gyerekek közötti bizalmi válság kirobbantása az érdekük. Hagyjuk?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!