Gyűlölettel a gyermekekért

2023. március 03. 15:57

Orbán Viktor és Rogán Antal propagandája nem a tűzzel játszik, hanem tüzet gyújt.

2023. március 03. 15:57
null
Lukácsi Katalin
HVG

„Orbán Viktor és Rogán Antal propagandája, amikor az abúzusokat és a pedofíliát összemossa az LMBTQ-emberekkel és a társadalmi nemek kérdésével, nem a tűzzel játszik, hanem tüzet gyújt. Melynek áldozatai is lesznek.

Éppen azokban az órákban, amikor hazánk hobbinácijai már a túrabakancsaikat tisztogatták a nagy Kitörés-túrára készülődve, a hazánkba érkező antifák pedig hobbinácinak nézett emberekre rontottak, jelentette meg cikkét Hodász András, immáron nem katolikus pap, abból a célból, hogy támogatásáról biztosítva a katolikus papok által zaklatásért feljelentett, egyébként katolikus pap által molesztált Pető Attilát, felhívja a társadalom figyelmét az áldozathibáztatás szörnyű bűnére.

A sokszorosan összetett mondat a sokszorosan terhelt lelkünk lenyomata. Ahogy múlt hetünkre is súlyos események emléke vetette árnyát. A tatárszentgyörgyi tragikus és aggasztóan feldolgozatlan gyilkosság, majd az orosz–ukrán háború kitörésének évfordulója, aztán a kommunizmus áldozatainak emléknapja.”

Nyitókép: Földházi Árpád

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 90 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kata56
2023. március 05. 16:51
Aljas p...csa...
johannsebastian
2023. március 05. 14:27
"Szeresd ellenségeidet!" Csak kapjak erőt hozzá.
Ariete 64
2023. március 05. 10:33
Ez nem az a nő, aki Húsvétkor meztelenre vetkőzve ripacskodott lelkész létére? Psychiaterhez sürgősen. Önveszélyes.
Magyarvagyoknemturista
2023. március 04. 12:54
Mocskos szarkeverő kommunista kurva! Pedofil mosdató szarházi! Fogd be azt a mocskos pofád!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!