Az oroszokkal kémkedő magyar titkosszolgálat cáfolja az orosz lehallgatásokat

2023. április 19. 20:04

Az oroszok legfeljebb azért nem hallgatják le a magyarokat, mert úgyis mindent megkapnak tőlük.

2023. április 19. 20:04
null
Bartus László
Bartus László
Amerikai Népszava

„Még nem hűlt ki a magyar titkosszolgálat embereinek széke a budapesti orosz kémbankban, amelyet az amerikaiaknak szankciókkal kellett kifüstölniük, amikor a magyar titkosszolgálatokat felügyelő Rogán Antal irodája közölte: semmiféle lehallgatást nem végeznek az orosz nagykövetség antennái, amelyeket kizárólag lehallgatásra lehet használni. A VSquare (Anna Gielewska és Panyi Szabolcs) cikke részletesen leírja, hogy ezek a berendezések mire valók, s az oroszok egész Európában ezekkel végeznek lehallgatásokat.

Az orosz nagykövetségek az európai fővárosok területén mindent lehallgatnak: rádióhullám-tevékenységet, mobiltelefonok adatait, és még a GSM-hívásokat is. Kivéve Budapestet, legalábbis Rogán szerint. Önmagában ez a félrevezető bejelentés is elég az Orbán-rezsimmel szembeni minden hazai és külföldi bizalom elutasítására. Az oroszok mindent megfigyelnek, lehallgatnak, hadseregnyi hírszerzőt állomásoztatnak egy-egy európai fővárosban, ahol mindenhol tudják, hogy az oroszok lehallgatásokat folytatnak.

Kivéve Budapesten, ahonnan az egész európai orosz kémtevékenységet irányították. Ironikusan azt mondhatnánk, hogy az oroszok legfeljebb azért nem hallgatják le a magyarokat, mert úgyis mindent megkapnak tőlük, ahogy ez már többször elhangzott nyilvánosan. De ez sem igaz, mert az oroszok nem bíznak meg senkiben, és még azokat is lehallgatják, akik nekik és velük dolgoznak. Azokat leginkább. Így a magyar titkoszolgálatokat, kormányhivatalokat, és amit csak tudnak.”

Nyitóképünk csupán illusztráció! Fotó: Peter Wiberg, Pixabay

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 71 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Atilla
2023. április 20. 17:22
Te,szarházi ! Te beszélsz lehalgatásokról az USA-ból ? Szégyentelen,azután hogy a k.anyátokat is lehalgatjátok,nem számít nektek senki ! ! !
BlancoAgilon38
2023. április 20. 10:57
"Az oroszok legfeljebb azért nem hallgatják le a magyarokat, mert úgyis mindent megkapnak tőlük." És ezt te honnan tudod, te faszarcú senki?
jan36
2023. április 20. 09:35
Jó lenne tudni, hogy ez a taxisofőr tud-e angolul? Ha valamilyen szinten beszéli, bátorítani kellene, hogy angolul firkáljon. Talán, akkor elmaradna a napi szintű feltűnése a Mandineren. És mi sem kacérkodnánk a gondolattal, hogy miként szenderítsük jobblétre ezt a gyökeret.
FreeEurope
2023. április 20. 08:53
Bartus mindent tud a titkosszolgálatok tevékenységéről. Előtte nincs titok. Titkot akarsz megtudni? Csak kérdezd Bartust!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!