Apropó, a napi harminc wokenyafogás mellett a szerkesztőségi zaklatásról hallhatnánk végre valamit?

2023. június 23. 14:41

Politikailag amúgy g*ci korrekt egy hobbiból mentális krízisre következtetni.

2023. június 23. 14:41
null
Hont András
Hont András
Facebook

„Gondolom, a szerző van olyan bátor, hogy mindezt a klimax és a spinracing vagy a tajcsizás kapcsolatáról is le meri írni. Politikailag amúgy g*ci korrekt egy hobbiból mentális krízisre következtetni. Aki azt csinálja, amit ők nem szeretnek, annak biztos biológiai, pszichés baja van, de legalábbis nevetséges tufa.

Ráadásul sületlenség is, én például huszonévesen motoroztam, bár chopperem - sajna - sose volt. Egyebekben meg itt hagynak egy csomó pénzt.

Apropó, a napi harminc wokenyafogás mellett a szerkesztőségi zaklatásról hallhatnánk végre valamit?”

Nyitókép: Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 40 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
18.0 fok
2023. június 24. 12:50
miért nyüszít már megint ez a szar? megjöttek az egy százalékok és kevesli?
Lajoss
2023. június 23. 19:59
Bandi,már,mint prosti srác írsz? :)
pragmatika
2023. június 23. 19:34
Én azon szoktam kiakadni, amikor beállnak az úton, egy sor az út szélén halad, ahogy a szabályok előírják, a másik sor viszont a felezővonalon halad, és mindezt 60-al, ahol egyébként 80-al lehetne haladni. Egyik motoros ismerősöm azt mondta, hogy ezt azért csinálják, mert ha csak a jobb szélen haladnának, akkor előfordul, hogy leszorítják őket. De kérdem én. Ha normális sebességgel haladnának, és nem amolyan sétamotorozgatás, és "díszfelvonulás" lenne, akkor lenne e egyáltalán olyan, aki leszorítaná őket ?
nemmondom
2023. június 23. 19:27
Mindenkinek olyan motorja lehet, amire és fenntartására pénze van és azt észszerűen használja. Ha csak hivalkodásra és a szomszédok őrületbe kergetésére, akkor az anyját...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!