Istenem, miért van nekünk ilyen elképesztően tehetségtelen ellenzékünk?

2023. június 27. 12:16

Ez így tejesen életszerű. Jönnek-mennek a turisták, meglátják a zárt adománygyűjtő dobozokat, és elkezdik dobálni bele az eurókat.

2023. június 27. 12:16
null
Bencsik Gábor
Bencsik Gábor
Facebook

„Mikroadomány

Valahol valakik nagyon szeretnek pénzt kiszórni az ablakon. Most éppen arra derült fény, hogy tavaly ezek a valakik jó félmilliárd forinttal támogatták Karácsony Gergely főpolgármester miniszterelnökjelölti kampányát (csak az a fránya villamos, az ne jött volna). A támogatást, összesen 917 695 eurót és 3900 angol fontot készpénzben fizette be Perjés Gábor párbeszédes önkormányzati képviselő. Karácsony szerint a kedvezményezett 99 Egyesület, idézem: »a vonatkozó jogszabályoknak megfelelően zárt adománygyűjtő láda útján gyűjtött mikroadományokat. Ezeket az adományokat az egyesület ügyvezetője fizette be az egyesület bankszámlájára a jogszabályi követelményekkel összhangban.«

Ez így tejesen életszerű. Jönnek-mennek a turisták, meglátják a zárt adománygyűjtő dobozokat, és elkezdik dobálni bele az eurókat. Kilencszázezret. Meg még némi angol fontot. Persze csupa mikroadományokban. Svájciak, svédek, norvégok, csehek, lengyelek, szerbek éppen nem jártak arra, vagy ha mégis, ők is eurót és fontot dobáltak. Nyilván.

Istenem, miért van nekünk ilyen elképesztően tehetségtelen ellenzékünk?”

Karácsony a 99 Mozgalom 500 milliós támogatásáról: Ezek mikroadományok!

A baloldali főpolgármester azt írja, az egyesület a vonatkozó jogszabályoknak megfelelően zárt adománygyűjtő láda útján gyűjtött mikroadományokat.

Nyitókép: MTI/Szigetváry Zsolt

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 33 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Armageddon
2023. június 28. 07:24
Bencsik, kádárnépének pont ez felel meg! Inkább a biztos rossz, mint a bizonytalan jobb! Megalkuvó. Passz!
Palatin
2023. június 27. 21:57
Ezek nemcsak tehetségtelenek, hanem ráadásul gonoszok is.
gekk
2023. június 27. 20:07
Istenem, miért van nekünk ilyen bencsikféle gerinctelen szolganépünk?
Magyarok Pásztora
2023. június 27. 19:29
Hazaárulásban tehetségesek az apródobrev patkányok.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!