Vaskeresztmosdatás

2023. június 05. 09:23

Bele sem szívesen gondolok, mi sülhet ki ebből.

2023. június 05. 09:23
null
Bencsik Gábor
Bencsik Gábor
Facebook

„Vaskeresztmosdatás. Vannak ugye az »orosz önkéntesek« akik éppen most éreztek indíttatást, hogy Ukrajna felől kiindulva, Ukrajnának átadott nyugati fegyverekkel megtámadják Oroszország civil településeit. Bele sem szívesen gondolok, mi sülhet ki ebből. Hír szerint »lengyel önkéntesek« is részt vesznek az akcióban, már videót is közzétettek arról, miként vesznek birtokba Oroszország területén egy orosz páncélozott harcjárművet. A videón afféle vízjelként egy szimbólum is látható. A Vaskereszt.

A 444 újságírója szükségesnek látja megmagyarázni, hogy idézem: »az ukrán hadsereggel együttműködő lengyel légió jelvényének alapjául szolgáló kereszt a teuton lovagok jelképe volt, és 1870 óta a német hadsereg szimbóluma, a jelvénynek és a légió eredetének semmi köze a németekhez, főleg a nácikhoz.« Végtére a svasztikának sincs. Hiszen az egy ősi keleti napszimbólum. Az alábbi két képen a lengyel szimbólum és a náci Vaskereszt. Kifordult sarkaiból a világ.”

Nyitókép: Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 53 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lauder Stenonis..
2023. június 05. 22:59
Bencsik hülye. Ha egy kicsit is utána nézett volna a dolgoknak, akkor tudhatná, hogy az általa kritizált jelvényt 1920-21. között is használták a lengyelek, amikor a ruszkik ellen harcoltak. Egészen pontosan egy lengyel lovasegység jelképe volt.
galancza
2023. június 05. 19:51
"kedvses" szájba szart balos-ballikos patkányok! Ha egy falusi Fidesz rendezvényen (ahol egy fideszes felső- de középvezető sincs ott), feltűnne egy 2x2 cm-es jelkép ami minimálisan hasonlít a horogkeresztre, vaskeresztre, nyilaskeresztre , akkor az összes balos-ballikos vezérpatkány örjöngve nácizná a Fideszt , és azonnal jelentené brüsszelbe ahol azonnal soron kívül összehívnák a gennyes européer parlamentet, hogy lenácizzák az egész magyar népet........................
galancza
2023. június 05. 19:45
"kedves" balos-ballikos patkányok! Akkor az árpádsáv miért szálasista, nyilas, náci jelkép?
Akitlosz
2023. június 05. 17:33
Vörös csillag mosdatás Magyarországon a boltokat és a vendéglátóhelyeket valamint a sporteseményeket elárasztják a vörös csillagos termékek. Bele sem szívesen gondolok, mi sülhet ki ebből.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!