Mit tenne Kutya úr Gyurcsánnyal?

2012. január 24. 15:45

Tovább pörög az avasi Gyurcsány-mém: Kutya úr a Szomszédokból kommentálja a lakótelepre érkező új lakót.

2012. január 24. 15:45

Nehéz a sorsa a közösségbe érkező újoncoknak.

Összesen 24 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nyugalmazott tanár
2012. január 26. 08:24
Friss hír: Miskolcon hatalmas pánikot keltett az Avasi rém megjelenése. Állítólag 4 kutya elvetélt, 9 kappannak visszajött a kukorékolhatnékja és a lakosság a kártétel megelőzése érdekében állítólag bezárta a szobába a még ártatlan gyermekeket. Az önkéntes rendőrök nyomkeresőkkel pásztázzák át a várost. Szentpéteri kapunál találtak egy eldobott hazugságot. Ezt használják forró nyomként... Várjuk a friss fejleményeket.
sky.net
2012. január 25. 09:15
panelos feri átment praktikusba , az avason kitanulja hogyan lehet megszólítani a csóró tömegeket... aztán amikor megszólítja a csóró tömegeket,azok majd úgy tolongnak hogy tán fel is dőtik mint a műanyag kukát az öszödi beszéd után ...
nyoooc
2012. január 25. 08:05
Legközelebb a Villába fog beköltözni, feltételezhetően néhány MSZP-s politikussal, és kezdődhet a kiszavazó show. Az új műsor címe "Való politika" lesz. Ferenc pedig jó sokat lesz a képernyőn. Amíg ki nem szavazzák...
cutcopy
2012. január 24. 18:41
Remélem szerdáig még előkerül az a helyi Sümeghy..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!