Új stadion? Kifutunk a világból!

2012. március 25. 10:02

Nem örülnek az amatőr sportolók a Stadion és a Sportaréna között felépítendő, 2016-ra elkészülő csarnoknak. Attól félnek, nem lesz hol futniuk.

2012. március 25. 10:02

Egy újabb stadiont építeni a pénzkidobás magasiskolája - így nyilatkozott a NOL TV-nek egy amatőr sportoló a Puskás Ferenc Stadion és a Sportaréna között felépíteni kívánt létesítményről. Többen a helyszínt nem tartják megfelelőnek.

Összesen 7 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Claypool
2012. március 26. 17:07
Ott a Margit sziget!
fatianegra
2012. március 26. 09:54
azért tényleg kevés a jó futóterep, és nem csak pesten. éna a népligetben orczy kertben és a margitszigeten futok. A népligetben éa városligetben nincs kiépített pálya a szervízúton lehet nyomni vagy a sétányokon a babakocsik között. a szervízúton egymásba érnek a lavórnyi kátyúk. a népligetben nincs ivókút, a orczyban van 1 kút meg egy egész jó erdeinek nevezett pálya.
nyugalmazott tanár
2012. március 26. 06:57
Nem örülnek az amatőr sportolók a Stadion és a Sportaréna között felépítendő, 2016-ra elkészülő csarnoknak. Attól félnek, nem lesz hol futniuk. Mindig akad, aki éppen "nem örül" vagy aggódik. Ez itt már csak így szokás. Helyette nézzenek rá Budapest térképére, és rögtön fel fog tünni, hogy pár trolimegállóval odébb egy Városliget. Néhány villamosmegállónyira meg egy jókora Népliget várja a futkárózni vágyókat. Nem is szólva arról, hogy a ligetek fái között még a levegő is sokkal tisztább, ami futkázózás közben ugye nem mindegy.
drieno
2012. március 25. 21:51
de tényleg, hogy fogja több tízezer ember megközelíteni a stadiont? a 10 percenként járó metróval? lehet, kigyullad a túlterheléstől, ahogy a dolgok állnak, mire felépül a stadion, még mindig ezek a metrókocsik fognak járni...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!