Kipában jelent meg tárgyalásán Dániel Péter

2012. szeptember 27. 07:55

Rongálás vétségében bűnösnek találta a bíróság az Israeli Army feliratú kipában megjelent ügyvédet, aki korábban vörös festékkel öntötte le Horthy Miklós szobrát kerekiben.

2012. szeptember 27. 07:55

Dániel Péter a Gój Motoros Egyesület elnökének elmondta, a bíróság korrekt ítéletet hozott, figyelembe vette az ügy körülményeit. Mivel a legcsekélyebb negatív döntést sem tudja elfogadni, az ügyvéd fellebbez.

Dániel Péter hozzátette, azért cenzúrázza Facebook-falát, mert nem tűri, hogy bárki is sértegesse.

Összesen 291 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
cinege
2012. szeptember 28. 16:43
A bíró kimondta, hogy társadalmilag helyes amit tett és hogy Horthy személye nem szalonképes! Ezzel teljes mértékben egyet értek!Elfogadhatatlan, hogy van egy kis csoport hazánkban akik gyilkosokat tekintenek példaképüknek és lejáratják az egész országot!
birkakaka
2012. szeptember 28. 09:12
Nos az elmúlt 10 évben véghezvitt zsidó provokálásokat nézve megértem a német nemzet bosszúját a nemzetük,kultúrájuk kigúnyolása miatt.Hitlert saját maguknak termelték ki.És nem tanultak belőle.
3.bicnicc
2012. szeptember 28. 01:20
"Amerikai biróságon senki nem jelenhet meg mindenfajta cirkuszi fejfedőkkel. Még nincs Holloween, igy nem lehet jelmezeket hordani." " Attorneys wearing yarmulkes can be found in the state and federal courthouses of New York"
csikó
2012. szeptember 27. 21:22
A gój motorosok nem vették fel a kipájukat?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!