Sok sikert kíván Fodoréknak Graham Watson

2013. április 28. 10:19

Az európai liberálisok vezetője szerint eljött az ideje, hogy helyreálljon Magyarországon a liberális erő. Graham Watson azt reméli, az új párt ad valami értékeset, nem csak Magyarországnak, hanem az Európai Unió egészének .

2013. április 28. 10:19

Graham Watson, az Európai Liberálisok és Demokraták Szövetségének vezetője videóüzenetben kívánt szerencsét Fodor Gábor új pártjának. Az üzenet szövege így szól:

„Helló, én Graham Watson vagyok és szeretnék sok sikert kívánni az új liberális párt megalapításához Magyarországon. Örömömre szolgál, hogy Fodor Gábor elindította ezt a kezdeményezést, mert úgy gondolom, eljött az ideje, hogy helyreálljon a liberális erő az Önök országában. Brüsszelből mélyülő aggodalommal és alkalmanként kétségbeeséssel nézünk néhány eseményre, amik egy olyan kormány alatt történnek, aminek parlamenti többsége elég nagy ahhoz, hogy megváltoztassa az alkotmányt. Magyarországnak szüksége van egy olyan liberális erőre, amely elkötelezett a sikeres piacgazdasághoz, elkötelezett a jogállamisághoz és nyitott az új ötletekre. Ez az erő kizárólag egy liberális erő lehet. Remélem, hogy az új párt ad nekünk valami értékeset, nem csak Magyarországnak, hanem az Európai Unió egészének. Egy liberális erő Budapesten és azon túl.”

Összesen 30 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ciseaux
2013. április 29. 00:15
Látják, kérem, nem csak a mi liberóink debilek! Ha Graham Watson csak halványan ismerné, mit műveltek nálunk az utóbbi 20 évben a liberálisok, és miért "nincs" (mert van több is...) "liberális" pártja a liberálisoknak, most kussolhatna. Vagy bevenne egy Kuncze-féle ciántablettát.
picur3ka
2013. április 28. 23:54
Ez a Graham Watson, ez a Fodor szavazoi bazisa? Es meg csodalkoznak, hogy hazaaruloknak nevezik oket....
Bábeli békák
2013. április 28. 22:10
2009.06.01. Remélem, hogy Szent-Iványi Istvánra és az SZDSZ-re fognak szavazni ezen a választáson. EP VÁLASZTÁS 2009. http://www.youtube.com/watch?v=U_fVJtGWCsA Lószart mama!
1120
2013. április 28. 22:09
"Sok sikert kíván Fodoréknak Graham Watson" Én is! Egész pontosan 4,9%-ot! :)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!