Pardavi Márta: A bevándorlás nem káros jelenség

2015. május 18. 11:56

Felháborítja az embereket a kormány idegenellenes manipulatív kampánya – mondja Pardavi Márta, a Helsinki Bizottság társelnöke, aki szerint a menekültek és önmagában a bevándorlás sem káros jelenség.

2015. május 18. 11:56

Üres borítékkal tiltakoznak a nemzeti konzultáció ellen a felháborodott magyar polgárok. Az üres boríték visszaküldése azt szimbolizálja, hogy van az embereknek véleményük, de elutasítják a nemzeti konzultáció ezen formáját – fejti ki Pardavi Márta, a Helsinki Bizottság társelnöke. Padvari szerint felháborítja az embereket ez az idegenellenes manipulatív kampány. Úgy véli az is felháborító, hogy a kormány 950 millió forintot költ erre a kormány, holott ezt a pénzt sokkal hasznosabban is lehetne elkölteni. Pardavi és a tiltakozók vélik, a menekültek nem károsak, sőt önmagában a bevándorlás sem káros jelenség. 

Összesen 118 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ciseaux
2015. május 19. 10:17
"Pardavi Márta: A bevándorlás nem káros jelenség" ÁÁÁÁ, dehogy az! Amíg csak egy padravi jött ide, minden frankó volt, kibírtuk. De, ha 200 padravi jönne ide, az már annak az egynek is sok lenne. Ennyi padravit a Helsinki Bizottság sem tud etetni. A baj az, hogy 200.000 padravi akar idejönni, a még nagyobb baj meg az, hogy az EU kvótákban telepítené ide a padravikat... Az u.n. fehér ember, vagy indo-európaiak, önkéntes Baby-holokauszttal pusztítják népeiket már évtizedek óta, ami nem megy anti-bébi tablettával,az EU-ban 3-ból 1 terhesség (minden terhesség 30%) abortuszhoz vezet. A Helsinki Bizottság, mint a libero-demokratikus személyi jogok éber őre biztosan nagyon örül, hogy Magyarországon évente 70-80.000 abortuszt hajtanak végre. Mi lenne, ha padravi nem azon padravizna, hogy mibe kerül egy "nemzeti konzultáció", hanem, hogy évente mibe kerül kb. 75.000 abortusz. http://www.johnstonsarchive.net/policy/abortion/mapeuropeabrate.html A világtörténelem minden nagyobb bevándorlása katasztrofális véghez vezetett. Legjobb példa erre saját hazánk és Trianon.
bakonyibetyar
2015. május 19. 07:04
A Helsinki Bizottság honlapján és oldalain is látható, mennyire magyarellenes rasszista és kirekesztő. Lásd az ügycsoportokat: Csak akkor segítenek, ha cigány, zsidó vagy egyéb idegen a kuncsaft. Esetleg immel-ámmal fellép a rendőri erőszak ellen... Hova forduljon pl. akinek a gyerekét az iskolában halmozottan túlkoros rasszista cigányok molesztálják?
Területvédő
2015. május 19. 00:32
Orbán! Nem pofázni meg konzultálgatni kéne! Már nagyon unalmas ez a néphülyítő pótcselekvés! Két intézkedésre lenne szükség: 1. Kitiltani, és ügynöknek nyilvánítani ezeket a nemzetellenes Soros által finanszírozott patkányszervezeteket, mert ezeknek egy célja van: a felforgatás, a káoszteremtés. 2. Lezárni a déli határt. Mi az, hogy besétálnak az országba? Mi van itt? Ha egy kormány nem tud rendet tartani, takarodjon!
Területvédő
2015. május 19. 00:24
A neve alapján Izraelből érkezett. Talán ott is kéne pofáznia. http://orientalista.hu/jeruzsalemben-tuntettek-az-etiop-bevandorlok/
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!