Meg sem próbálják regisztrálni a magyar rendőrök a menekülteket

2015. szeptember 24. 09:53

Az RTL Klub riportere vonattal kísérte a horvát határtól a menekülteket. Az Ausztriáig tartó kilenc és fél órás út során a magyar rendőrök meg sem kísérelték regisztrálni őket.

2015. szeptember 24. 09:53

Az RTL Klub riportere a horvát határtól kísérte a menekülteket Ausztriáig. A kilenc és fél órás út során egy rendőr sem akarta regisztrálni a migránsokat. Egy szír férfi azt mesélte, mikor átkeltek a horvát határon, a magyar rendőrök üdvözölték őket, és mindenkit megnyugtattak, hogy nem vesznek ujjlenyomatot és senkit nem visznek táborba. Ez így is történt, a vonatút után Hegyeshalomról a rendőrök kísérték a menekülteket a határig.

Összesen 35 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Gregorius
2015. szeptember 24. 17:10
Úgy tudom, hogy amióta az igazi áradat elindult (német nyilatkozat), azóta a migránsok kevésbé együttműködőek, azaz nem adják meg az adataikat és/vagy az ujjlenyomataikat. Tudnak Dublin III-ról és attól tartanak, hogy ide küldik vissza őket. Ebben a szituációban nem sokat lehet csinálni, ha rendőrileg kényszerítjük őket, akkor kitör a zűr.
Akitlosz
2015. szeptember 24. 16:53
A 9 és fél órás vonatút Somogy megyétől Győr-Moson-Sopronig hitelessé teszi a riportot. Igen, ez tényleg Magyarország. Egyesek meg csodálkoznak, hogy a munkaerő miért nem mobilis Magyarországon.
Akitlosz
2015. szeptember 24. 16:47
"Meg sem próbálják regisztrálni a magyar rendőrök a menekülteket" Miért próbálnák? A regisztrálás Görögország feladata.
Aerion
2015. szeptember 24. 15:32
Tessék mondani, a k.vára elfogulatlan, az objektív tájékoztatás jegyében a kormánypárti politikusok földjén növő egy szál parlagfűről is tudósító, de balliberális politikusok földbirtokait messziről elkerülő RTL klub tisztelt riportere ott volt mind 200 ezer mGyarországon átcsődülő bevándorló mellett? Igen? Nem? És tessék mondani, ott volt az RTL Klub mélye tiszteélt riportere Görögországban? Macedóniában ott volt? Esetleg Ausztriában is kísérte a figyelmével kitüntetett bevándorlókat? Biztos mindenhol regisztrálták őket, csak az egy Magyarországon nem, ami értelemszeráűen a diktatúra hazája, tömeggyilkosságok színhelye, miegymás szarhalom. De majd felvirágzik Jusuf és Hassan segítségével, iszlám állam képében, és még a parlagfűről sem kell tudósítani, mert egy ilyen korszakban már úgy se fogja senki írtani. Minek is?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!