Abszolút: Már a biológia is fasiszta

2021. április 08. 20:24

Hogyan rekeszt ki és nácizik az új gender-szélsőbal? – ez is szóba kerül a Vasárnap Abszolút című műsorában.

2021. április 08. 20:24
null

Aki nem fogadja el ezt az egyértelműen szélsőbalos, ideologikus elképzelést, az kirekesztés áldozata lesz – mondja a Vasárnap Abszolút című műsorában Szilvay Gergely, a Mandiner főmunkatársa. A gender-elmélet kritikája című kötet szerzője hangsúlyozza: a klasszikus család a többihez képest tökéletesebb és teljesebb, érzelmileg is többet ad mindenkinek.

Szóba kerül, hogy a Szivárványcsaládokért Alapítvány „a család az család” kampánya miért irracionális, tudománytalan és ellentmondásos. Hogy van-e melegpropaganda, és hogy miként diszkriminálja az LMBTQ-mozgalom a vele egyet nem értőket tőlünk nyugatra.

Szilvay arról is beszél, hogy miként igyekszik normalizálni magát a nyugati szélsőbal, és szélsőjobboldalinak beállítani a középjobb felfogást.

Összesen 22 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
egyvilág
2021. április 09. 20:58
Egy alapfokú gender összefoglaló: https://egyvilag.hu/temakep/050.shtml + Egy összefoglaló írás az ideológiákról, az ideológiagyártás eszközeiről, a propagandáról, arról, hogy az emberek miért olyan fogékonyak az ideológiákra, stb...: https://egyvilag.hu/temakep/072.shtml (Már hogy fasizmus...)
emesealma
2021. április 09. 19:53
Szilvay, nagyon bírlak. Jó egészséget kívánok neked!
nempolitizálok
2021. április 09. 19:17
A minap olvasom, hogya matek, sőt Beethoven is.
nibiru
2021. április 09. 11:21
már egy ideje....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!