Elmaradnak a reformok?

2011. február 15. 10:40

A Hírszerző úgy tudja, idén csupán a 250 milliárdos megszorítás valósulhat meg.

2011. február 15. 10:40

Elmaradhatnak idén a szerkezeti reformok - írja a Hírszerző. A lap úgy tudja, idén csupán a 250 milliárdos megszorítás valósulhat meg, amivel Orbán Viktor a lap forrásai szerint csupán az uniónak és a piacnak akar valamit gyorsan felmutatni. A stabilitási csomag a miniszterelnök ötlete volt, azonban igyekszik elkerülni, hogy a megszorítások az ő nevéhez kapcsolódjanak.

A kormány idén csak a gyógyszerár-támogatások csökkentésétől vár megtakarítást, a 250 milliárdos stabilitási alaphoz a pénzt a minisztériumoknak kell megtalálniuk. A lap úgy tudja, a rokkantnyugdíjak elbírálásának szigorításától egyáltalán nem várnak megtakarítást, a nyugdíjalapot érintő változtatások, a segélyezési rendszer átszervezése, illetve a vasút átalakításának terve pedig kezdetleges állapotban van.

 

Összesen 10 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
afterall33
2011. február 15. 16:22
Ez itt India!A két szent tehénhez ebben az oszágban senki sem nyúl. Úgymint: nyugdíjak, bürokrácia. Ezeknek maguktól kell kimúlni.
zoli 29
2011. február 15. 15:27
A Hírszerző olyasmit próbál meg újdonságként eladni, amit már eddig is tudni lehetett. Matolcsy sajtótájékoztatón mondta el, hogy az idei évben csak néhány tízmilliárdos megtakarítás várható, a jelentősebb kiadáscsökkentések 2012-13-ban valósulnak meg. http://www.vilaggazdasag.hu/gazdasag/gazdasagpolitika/megszoritasok-mi-lesz-a-csomagban-339458
Mitya Ivanov
2011. február 15. 15:25
A hírszerzőnek és a hozzá hasonlóknak a megszorítás szóra szinonímaként rögtön beugrik a reform szó. Vagy fordítva. És mekkorát tévednek
blogen
2011. február 15. 15:22
Változatlan tempóban folytatódik a Gyurcsány korszak. A reformokról hazudoznak, a miniszterelnök hazudozik, a cigókat pedig tenyésztik ezerrel és lassan gyerekeik után járó szavazati joggal az ország uraivá is teszik.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!