A Jobbik nem minősítette a Safarov-ügyet

2012. szeptember 09. 16:39

A párt közölte: nem minősítették Ramil Sahib Safarov kiadatásának és kegyelmének ügyét, csak tájékozódtak az esetről.

2012. szeptember 09. 16:39

A Jobbik nem minősítette Ramil Sahib Safarov kiadatásának és kegyelmének ügyét, csak tájékozódott az esetről – írta a párt két képviselője az MTI-hez vasárnap eljuttatott közleményében. Gyöngyösi Márton és Hegedűs Tamás felidézik, hogy szeptember 7-én az MTI – egy azerbajdzsáni hírportálra hivatkozva – arról számolt be, hogy az Interparlamentáris Unió (IPU) magyar-azerbajdzsáni, illetve magyar-török baráti tagozatainak elnökeiként látogatást tettek Azerbajdzsán budapesti nagykövetségén. Az azeri hírportál cikkével ellentétben azonban nem minősítették a Ramil Sahib Safarovnak adott elnöki kegyelmet, illetve az azt megelőző jogi eljárást – hangsúlyozza a két jobbikos képviselő.

 
Mint hozzáteszik, az viszont megfelel a valóságnak, hogy tájékozódtak az ügy hátteréről és részleteiről, valamint támogatásukról biztosították Azerbajdzsánnak azt a törekvését, hogy „visszaszerezze szuverenitását az ország azon része felett, amelyet az örmény hadsereg tart megszállás alatt”. Az azeri Trend hírportál pénteken közölt írást a jobbikos képviselők és Vilayat Guliyev, Azerbajdzsán budapesti nagykövetének találkozójáról az azeri nagykövetség közleményére hivatkozva.

Összesen 14 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
gabuci
2012. szeptember 09. 19:36
Az arabok pénzelik ezeket a hazaáruló férgeket
Stigma
2012. szeptember 09. 19:13
"A Jobbik nem minősítette a Safarov-ügyet" Bizonyára egyeztettek Áder János magyar köztársasági elnökkel és egy a véleményük...
én vagyok a.
2012. szeptember 09. 17:55
Ezek katolikusok, vagy Szegedi-Kohn-k? Hm!
taga20
2012. szeptember 09. 17:43
Mit szóljanak? Ők pénzelik.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!