Villamos elé löktek egy idős asszonyt Budapesten

2014. augusztus 01. 16:01

A villamos elé lökött egy idős nőt egy középkorú férfi Budapesten, a Margit híd budapesti hídfőjénél. Az asszony a helyszínen belehalt a sérüléseibe.

2014. augusztus 01. 16:01

Halálra gázolt egy idős nőt a villamos a Margit híd budai hídfőjénél péntek kora délután. Az Országos Mentőszolgálat azt közölte, hogy a mentők már csak a halál tényét tudták megállapítani.

A rendőrség közlése szerint azonban nem baleset történt. Mint azt a police.hu-n írják, a jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján egy 41 éves féri, A. Áron Gergely megrúgta az idős hölgyet, aki ennek következtében esett a villamos elé.

Az utasok a helyszínen visszatartották a 41 éves férfit, akit a Készenléti Rendőrség kiérkező járőrei elfogtak. Az ügyben a Budapesti Rendőr-főkapitányság Életvédelmi Osztálya emberölés bűntett elkövetésének gyanúja miatt indít eljárást. A rendőrség várja annak a férfinak a jelentkezését, aki a rendőrök kiérkezéséig visszatartotta az idős nőt megrúgó férfit.

Összesen 34 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ángyán Páván
2014. augusztus 02. 01:58
Mindenesetre megvan az eredménye a nyuggerezésnek, ahogy megvolt az eredménye a trafikmutyikolás-dumának. A pasas drogozott vagy pénzt akart a nénitől? Vagy csak azért rúgta meg, mert öreg? Ki az illető, tudni akarom.
Ángyán Páván
2014. augusztus 01. 22:45
Az Egészségügyi Világszervezet (WHO) és az Európai Parlament szakemberei is nyomatékosan figyelmeztetik a tagországokat a világszerte egyre jelentősebb számban diagnosztizált mentális betegségek veszélyeire, gazdasági kárára. A WHO prognózisa szerint az elkövetkező évek legsúlyosabb egészségügyi terhe az unipoláris depresszió lesz világszerte. A szervezet statisztikája szerint az emberiséget leginkább fenyegető tíz legádázabb kór közül már ma is négy pszichiátriai betegség, és ez az arány hamarosan tovább romolhat. Továbbá a leggyakrabban előforduló tíz rokkantsági ok közül öt mentális betegség. A világon a legtöbb rokkantság depresszió miatt következik be. A helyzet súlyosságának nyomatékot adva, a WHO Európai Irodája az Európai Unió és az Európa Tanács 2005-ben Helsinkiben miniszteri értekezletet hívott össze, kiadták a Helsinki Nyilatkozatot, illetve a teendőket tartalmazó Zöld Könyvet. E proklamációt uniós tagként minden bizonnyal a Magyarországot képviselő szakemberek is aláírták. http://www.euuzlet.hu/szines/2007/majus/elmebetegek-utcan.html
peninsulavaldes
2014. augusztus 01. 18:35
szegény néni
sersem4
2014. augusztus 01. 17:22
Kötelet neki! Ez nem ember.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!