Ukrajna: összeült az ENSZ BT

2014. november 12. 20:42

Orosz tankok, tüzérség és légvédelmi berendezések érkeztek Ukrajnába, jelentette a NATO amerikai főparancsnoka. Nyílt háború lehet Ukrajna keleti részén, bár az értesülést sem az oroszok, sem független hírügynökségek sem erősítik meg.

2014. november 12. 20:42

Philip Breedlove, a NATO amerikai főparancsnoka Bulgáriában arról beszélt: orosz tankok, tüzérség és légvédelmi berendezések érkeztek Ukrajnába. Nyílt háború lehet Kelet-Ukrajnába, írja például a Bloomberg. Az ukrán védelmi miniszter is megerősíti az információt, szerinte az elmúlt 24 órában egy ember meghalt, öten megsérültek.

Szerda este összeült az ENSZ BT, hogy megvitassa a helyzetet. Sem az orosz védelmi minisztérium, sem független hírügynökségek nem erősítették meg a kelet-ukrajnai helyzetet.

Összesen 36 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
vero1_
2014. november 12. 23:44
olvasgatva a hsz-eket(itt is meg máshol is) nemtom valaki hisz-e még az amcsiknak, meg a lakájmédiájuknak. mondjuk ha háború van, akinek sokat jár a pofája azt vlsz. lepuffantják még a harc előtt.
kamasuka
2014. november 12. 22:21
Komolyan kezd tele lenni a tököm at amerikaiakkal és a hülye fasz ukránokkal is. 4-5 ezer Academis van kint ukrán zászló alatt, német, lengyel, francia, svájci és holland haditechnika, sutyiban, idegen zsoldosok, és jönnek ilyen hülyeségekkel, hogy 25+30 éves tankok lépték át az ukrán határt, miközben az oligarchák több zsoldost foglalkoztatnak ukrán színekben, mint ahányan tényleg meghaltak eddig a harcokban. :D
kamasuka
2014. november 12. 22:10
"NATO: ‘Russian troops in Ukraine - but we have no good picture’" :D
paraklétosz
2014. november 12. 21:49
Farkast kiáltanak már sokadjára, nehogy a bojkottól felbőszült vérmedve odacsapjon.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!