„Mikor odaértem a barackoshoz, hallottam, ahogyan háborúznak egymással”

2015. július 28. 10:01

„Gyorsan hazabicikliztem, és mondtam a bátyusnak, hívja a palicsi rendőröket” – emlékezett vissza Sors Mátyás, aki megtalálta a Királyhalomnál megkéselt afgán migráns holttestét.

2015. július 28. 10:01

 „Mikor odaértem a barackoshoz, hallottam, ahogyan háborúznak egymással. Kettejüknek össze volt darabolva a keze. Voltak vagy kétszázan. Letettem a biciklimet, és visszamentem hozzájuk, mert kíváncsi voltam, mi van velük. Ekkor láttam meg a szíven szúrt férfit. A holttest mellett hevert egy véres bicska is. A többi határsértő addigra szétszaladt. Gyorsan hazabicikliztem, és mondtam a bátyusnak, hívja a palicsi rendőröket. Ki is jöttek, de a tettest nem találták meg a környéken” – mondta Sors Mátyás a Délmagyarnak arról, hogyan találta meg a menekültek közti késelés áldozatát.

Egyelőre nem lehet tudni semmit az elkövetőkről. Két sebesült férfit kórházba szállítottak, ahonnan sajtóértesülések szerint már kiengedték őket.

Összesen 17 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Potymog
2015. július 28. 10:58
„Mikor odaértem a barackoshoz, hallottam, ahogyan háborúznak egymással." Sajnos nem gondolhatjuk azt, hogy csak egymást fogják bántani. http://mandiner.hu/cikk/20150727_megtamadtak_muszlim_nok_egy_bikiniben_napozo_not_reimsben
Gombóc XVI. Artúr
2015. július 28. 10:52
Tehát azért vagyok "Baromarcú trágyahalomlelkű hazug faszfej", mert mást gondolok mint te. Ehhez csak gratulálni tudok. Így kell érvelni és vitatkozni a fanatikusok szerint. "Mikor fordult elő Magyarországon, hogy egy református egy katolikust késelt meg a vallási különbözőség okán?" Te nyilván ott voltál és láttad, hogy miért vesztek össze. Akkor viszont miért nem csináltál fényképeket bizonyítéknak? Természetesen tudom, hogy sokszor vallási okokból is egymásnak esnek, de itt és most semmi bizonyíték nincs arra, hogy miért estek egymásnak. Amúgy a szemtanúk sem ítélhették annyira veszélyesnek a helyzetet, ha oda mertek menni.
sersem4
2015. július 28. 10:12
Kétszáz mérnök,meg doktor átszaladt a határon,igaz az egyiknek véres volt még a keze,mert egy szivműtétet még elvégzett a barackosban gyorsan... Hazánkban ásványvizzel,szendviccsel,meg ölelő karokkal várja őket a ballibbant elmebetegek tábora,elvégre ők is ilyenek...
Rebel Son
2015. július 28. 10:08
aranyos bácsik.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!