Karácsony nem tudott válaszolni a Deutsche Welle riporterének

2021. június 06. 08:43

A főpolgármesternek Bohár Dániel ajánlott fel fordítást.

2021. június 06. 08:43
null

„Karácsony Gergely már a nemzetközi sajtóval sem áll szóba!” – írja Bohár Dániel, a PestiTV riportere a közösségi oldalán közzétett videó alá. A felvételen az látható, amint a Deutsche Welle riportere angolul kérdezné a főpolgármestert, aki azonban nem válaszolt a feltett kérdésre. Az őt kísérő nő azt mondta, hogy majd hétfőn fognak tartani egy nemzetközi sajtótájékoztatót.

A jelenet közben Bohár Dániel felajánlotta, hogy fordít Karácsonynak.

– kommentálta Bohár az esetet.

Összesen 247 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
DrPepper
2021. június 07. 16:29
Az a vicc, hogy a magyar újságíró kérdésére sem tudott válaszolni, meg sem értette. Egy olyan kérdésre, hogy "hogyan érzi magát..." teljesen értelmetlen válasz, hogy "önt nem érdeklik a tények". Rossz kommunikációs lemezt tett fel. Galambbal sakkozni.
rókabácsi
2021. június 07. 15:14
afaszkalap azt gondolja hogy mindenki hülye mert tud szépen mosolyogni! de azon tul nulla!
states
2021. június 07. 09:27
Végetek van komcsinácik a járvánnyal együtt, mai adat: 100 alatt az új fertőzöttek száma, 12-en haltak meg. A választásokat a kormány sikeres járványpolitikája fogja ugyanis elönteni, és nem Kína komcsizása, egy szuperhatalommal konfrontálódni öngól, elvtárstestvérek. Balfaszgeri balfaszkodása csak hab a tortán, az idők végezetéig nem lehet futkosni minden angolul beszélő elől.
nyoooc
2021. június 07. 08:28
Ez így tényleg kínos. Az is az, ahogy ezt kezeli.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!