A főtéren estek egymásnak az ittas férfiak Oroszlányban (Videó)

2023. szeptember 12. 06:33

A nők is beszálltak.

2023. szeptember 12. 06:33

Az ugyészség.hu arról ír, hogy garázdaság bűntette miatt a Tatabányai Járási Ügyészség vádat emelt négy férfival szemben, akik Oroszlány belvárosában verekedtek össze. Hozzáteszik: a vádirat szerint 2022. május 1-jén, Oroszlányban, két ittas férfi összetalálkozott három másik férfival. A két ittas férfi szidta, fenyegette a három férfit, akik szóváltás közben megpróbáltak onnan elmenni. 

Az ittas férfiak azonban utánuk mentek, szidalmazták őket, eléjük álltak verekedési szándékkal. 

Ezt látták az ittas férfiak női hozzátartozói, akik a két férfit ellökték, tolták onnan. Az egyik ittas férfi a három férfi egyikét meglökte, aki viszont kétszer arcul próbálta ütni támadóját. A másik ittas férfi is megütötte az előbb meglökött férfit, aki viszont az őt megütő férfit a földre szorította. Három másik férfi a két dulakodó férfit próbálta szétválasztani – részletezi a portál.

Mint kiderült, ezután a két ittas férfi, valamint a meglökött és megütött férfi verekedett egymással, őket a két nő és járókelők próbálták szétválasztani. Ennek során az egyik elkövető az egyik ittas férfit, akit egy járókelő éppen lefogott, 

ököllel kalapácsütés szerű mozdulattal fejen ütötte, amitől a megütött férfi elveszítette az eszméletét 

és a földre esett.

A Tatabányai Járási Ügyészség a csoportosan elkövetett garázdaság bűntette miatt benyújtott vádiratban a négy elkövetővel szemben közérdekű munka büntetésre tett indítványt.

A verekedős videót itt tekintheti meg.

Nyitókép: Képernyőmentés

 

 

Összesen 24 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
jevgenyij-viktorovics-prigozsin-2
2023. szeptember 12. 16:37
Cigányisztán. Minden hír Cigányisztánból felemelő...csak a mandi hozott ma 3-at egy óra alatt.
kizokkentido
2023. szeptember 12. 13:32
A közérdekű munka a lehető legsúlyosabb büntetés a rómáknak.
bf109g14
2023. szeptember 12. 10:17
Ha lett volna náluk kés, embert faraghattak volna egymásból.
lesmiserables
2023. szeptember 12. 08:53
karnevál a főtéren
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!