A DK egyedül akar kormányozni

2023. november 01. 06:21

Az EP-választásra Gyurcsányék úgy tekintenek, ahol végleg kiteljesedhet a dominanciájuk a baloldalon, bedarálva mindenkit!

2023. november 01. 06:21
Deák Dániel
Deák Dániel
Facebook

„Azon túl, hogy 51 százalékos DK-t vár 2026-ra Dobrev Klára, a mai interjúnak volt egy nagyon fontos üzenete: a DK egyedül akar kormányozni. Ez világos ultimátum a többi balliberális pártnak, amelyet végleg be akarnak darálni Gyurcsányék. Ennek előjele volt már, hogy több politikus is átlépett az elmúlt időszakban a kisebb pártokból a DK-ba, köztük Karácsony pártjának korábbi pártigazgatója, Kocsis-Cake Olivio is, aki ma már a baloldali árnyékkormány árnyékminisztere. Az EP-választásra Gyurcsányék úgy tekintenek, ahol végleg kiteljesedhet a dominanciájuk a baloldalon, bedarálva mindenkit!”

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: MTI/Mohai Balázs

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 74 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Palatin
2023. november 06. 11:32
A SZEMLÖHEGYI DÉMON TÖREDELMES VALLOMÁSA: "Pofátlanul csak hazudtunk reggel, délben, este, Vajon a ti szemetekben ez oly szépen fest-e? Gyurcsány vagyok nem tagadom, a magyarok veszte, Ki oly sok ember boldogságát komiszul elcseszte. Adjál mégis egy újabb esélyt a kókler Ferónak, Még akkor is, ha unokáid ezért jól megrónak. Nálam csak a mutyi számít, nincs helye melónak, Megtehetem, bőröm vastag, mint egy csatalónak. Bár jól tudom, kívánjátok, hogy hamar kimúljak, Adja Isten, hogy még egyszer rátok szabaduljak. Megoldom a problémátok, mint még soha senki, Úgy éltek majd mint egy csöves, éhenkórász jenki."
akiaki
2023. november 05. 21:02
mint nyékládházi kibeszélőshow egyik párosa, bazmeg!
Aerion
2023. november 03. 15:23
Ez a társaság sosem jut hatalomra Magyarországon, még akkor se, azt külföldi fegyverekkel kényszerítenék rá a magyarokra. Mert az nem hatalom lenne, hanem gyilkosság. És a gyilkosok büntetése halál.
Palatin
2023. november 03. 15:05
Milyen volt böszmesége, nem tudom már, De október haván e barbár eszemben jár. Saját sortüzét nézvén, mint részeg gúnár, Lelkében minden találatra szólt egy fanfár. Milyen volt böszmesége nem tudom már, De ha látom e kajlán vigyorgó szerzetet, Szívem sajog, sajnálom e mulya nemzetet, Miért hagyja még öt, miért oly palimadár? Milyen volt böszmesége nem tudom már, De ha arra gondolok, hogy ez a bösz lator, - Ha népem, ne adja Isten, lenne oly botor -, Repetázna, várna ránk a sors, a bús, a sivár.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!