Baranyi: Engem tekintenek a Fradi legnagyobb ellenségének

2023. november 28. 14:13

A IX. kerületi polgármester kijelentette, ha máshogy nem lehet, előválasztásokkal kell a vitákat nyugvópontra juttatni, így lehet elérni, hogy egy ellenzéki jelölt induljon a fideszessel szemben.

2023. november 28. 14:13

Az összes közvélemény-kutatási eredmény azt mutatja, a fővárosban most még nagyobb az ellenzéki fölény, mint ami 2019-ben volt – mondta Baranyi Krisztina a Népszavának adott videóinterjújában. Azzal folytatta a ferencvárosi polgármester, hogy csak akkor veszíthet az ellenzék, ha saját magát megbuktatja, bár az elmúlt években párt- és egyéni érdekből történtek olyan dolgok – jelöltkiválasztás, kampányok és egyebek –, amelyek után még ez a nagy előny is elapasztható.

A IX. kerület vezetője nem tudja, hogy ez a most is jelentkező folyamat hogyan akadályozható meg, mert ő független politikus, nem ül ott a tárgyalóasztaloknál, nem alakítója a folyamatoknak”

– fogalmazott. 

Szerinte ha máshogy nem lehet, előválasztásokkal kell a vitákat nyugvópontra juttatni, így lehet elérni, hogy egy ellenzéki jelölt induljon a fideszessel szemben. Baranyi felidézte, a megválasztása után milyen körülmények között találkozott Kubatov Gáborral. A Ferencvárosi Torna Club elnöke a Fidesz pártigazgatója a klubjának feltétlen tisztelettel adózó vezetőt kereste benne, amilyen az elődje volt, a fideszes Bácskai János is, aki úgy „tömte” évi százmillió forinttal az FTC-t, hogy semmiféle elvárást nem támasztott érte cserébe – állította. Baranyi elmondta Kubatovnak, hogy szeretne együttműködni az egyesülettel, de nem abban a formában, ahogy korábban történt. Azóta őt tekintik a Fradi legnagyobb ellenségének – jelentette ki.

Nyitókép: Facebook

 

Összesen 47 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Aerion
2024. január 08. 18:14
Baranyi: Engem tekintenek a Fradi legnagyobb ellenségének ----------------- Csak a 'legnagyobb' jelző igazságvolta kérdéses, a többi nem.
ami személyes
2023. december 01. 15:19
Ha egy kicsit is tárgyilagos tudna lenni közölhetné, hogy mennyit is kasszírozott az önkormányzat a klub iparűzési adójából az elmúlt 5 évben ?
ZUzoli Süli
2023. november 28. 21:59
A cikkeket róla arcképe nélkül kellene ..... :D
Boruss Demeter
2023. november 28. 20:21
1.) Nem, nem tekintik a Fradi ellenségének sem, nemhogy a legnagyobbnak. 2.) A Ferencvárosi Torna Club az egyetlen oka annak, hogy országban tudják, hogy Pesten van egyáltalán Ferencváros nevű kerület....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!