Összekülönböztek a palesztinpárti tüntetések miatt, kirúgta a belügyminisztert Rishi Sunak

2023. november 13. 10:57

Az indiai miniszterelnök keményebb fellépést szeretett volna látni a palesztinbarát tüntetésekkel szemben.

2023. november 13. 10:57
null

Rishi Sunak brit miniszterelnök hétfőn elbocsátotta belügyminiszterét, Suella Bravermant – közölte egy kormányzati forrás. Az ok: a múlt héten Braverman szembeszállt Sunakkal, amikor keményebb fellépést szeretett volna látni a palesztinbarát tüntetésekkel szemben.

„Ez így nem mehet tovább. London utcáit hétről hétre gyűlölet, erőszak és antiszemitizmus szennyezi. A nyilvánosság tagjait zaklatják és megfélemlítik. Különösen a zsidó emberek érzik magukat fenyegetve. További lépésekre van szükség" – írta pár napja az indiai származású miniszterelnök. Amint arról lapunk is beszámolt, szombaton 300 ezren tüntettek a brit fővárosban. A gigamegmozdulás nem is maradt erőszakos jelenetek nélkül: a brit futballhuligánok csaptak össze a demonstrálókkal, több mint 140 embert le is tartóztattak.

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: HENRY NICHOLLS / POOL / AFP

Összesen 18 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ekeke1
2023. november 13. 12:47
"Galsó Atya Ez a cikk egy halom baromság. Az indiai származású belügyminisztert azért menesztette az indiai származású miniszterelnök Nagy Britaniában, mert a hölgy keményebb fellépést akart a muszlimokkal szemben." Soha nem mulaszd el utánanézni egy esetleges vörös faroknak...Meg fogod találni: https://english.almayadeen.net/in-pictures/my-husband-is-a-proud-jew-and-zionist--suella-braverman
MyOp
2023. november 13. 12:42
Szárnyát vagy combját? Nehéz döntés lett ez Nyugaton.
powerage
2023. november 13. 12:21
Egyébként nem várom el, hogy a mandineres szerzők között legyen félig-meddig kompetens külpolos, neadjisten valami minimális szövegértésük legyen ha fordítani kell, de meg sem említeni, hogy a belső átrendezés eredményeképpen David Cameron lett az új külügyminiszter azért érdekes.
Galsó Atya
2023. november 13. 11:48
Ez a cikk egy halom baromság. Az indiai származású belügyminisztert azért menesztette az indiai származású miniszterelnök Nagy Britaniában, mert a hölgy keményebb fellépést akart a muszlimokkal szemben. Az indiaiak nagyon jól ismerik a muszlimokat, többszáz évig harcoltak ellenük.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!