Nagy Feró a kormány kultúrpolitikájáról: „Túl sokat enged meg a liberálisoknak”

2023. december 11. 10:30

A Beatrice frontembere elmondta, a DK-s mutyi után rendőrökkel vitetné el Ascher Tamás színházi rendezőt, a Katona főrendezőjét.

2023. december 11. 10:30

Nagy Feró a frisshirek.hu Exkluzív című podcastjának volt a vendége, ahol szóba került a DK-tagoknak juttatott jegyárkedvezmény a Katona József Színházban, de Azahriahról és Krúbiról is elmondta a véleményét a Beatrice frontembere.

Az énekes hangsúlyozta, teljes mellszélességgel támogatja a Fideszt, de szerinte a kormány kultúrpolitikája túl sokat enged meg a liberálisoknak. Példanak a Quimby szereplését hozta fel a Tusványosi Fesztiválon.

A Mandiner beszámolt róla, hogy a Katona József Színházba hirdet kedvezményes jegyeket saját tagjainak a Demokratikus Koalíció. Nagy Feró elmondta, ha ő felelne a kultúráért, rendőrökkel vitetné el Ascher Tamás színházi rendezőt, a Katona főrendezőjét.

Nálam az Ascherékért kimegy két rendőr és befejeztük!” – fogalmazott.

Természetesen nem maradhatott ki a beszélgetés témái közül Azahriah és Krúbi sem: Nagy Feró előbbit „zseniálisnak”, utóbbit „trágárnak” tartja.

Ezt is ajánljuk a témában

A teljes beszélgetést itt nézheti meg:

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: Mandiner/Földházi Árpád

Összesen 81 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Turán
2024. január 03. 14:14
"nagyferó" Erdős Péterként tetszeleg... Aktuális a CPG ezügyben. Kurvaanyád 😅😅🤣
B_kanya
2023. december 11. 14:43
"Banned310 2023. december 11. 11:27 Ki a tökömet érdekli még nagyfero?" Aki kivezényelte a falkátokat hörögni a cikk alá :)))
B_kanya
2023. december 11. 14:42
"lájkbajnok 2023. december 11. 13:10 Ez a Feró akkora csövesbánat, mint a gazdája. " Zokognak a fajtádbeli csövesek tőle, Ferótól már ötven éve.... de TÚL FOG ÉLNI TITEKET.
Töki
2023. december 11. 14:14
Ferónak mindenben IS igaza van!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!