Válasz Nagy Ferónak: Adolf Hitler, csak ő már nem él

2023. december 07. 22:31

Viszont szellemi hagyatéka él, s az ideológiáját Orbán Viktor hasznosítja és viszi tovább.

2023. december 07. 22:31
Bartus László
Bartus László
Amerikai Népszava

„Nem foglalkoznánk Nagy Feró szellemi kapacitásához méltó, David Pressman nagykövetről szóló megjegyzéseivel, de a polgárinak nevezett propagandalapban megjelent interjújából kiemeljük azt a felhívását, hogy »Mondjon nekem valaki egy olyan formátumú politikust ma a világból, mint Orbán Viktor miniszterelnök!«

Mondunk: Adolf Hitler, csak ő már nem él. Viszont szellemi hagyatéka él, s az ideológiáját Orbán Viktor hasznosítja és viszi tovább. Orbán még nem olyan bátor, mint nagy elődje, de még lehet. Orbán csak Hitler mércéjével mérhető formátumú nárcisztikus pszichopata, náci és fasiszta diktátor.”

***

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: Bartus László Facebook-oldala

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 115 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Sulammit
2023. december 11. 10:01
Hihetetlen, hogy bűntelenül le mersz írni egy ilyen aljas, hazug propagandát, hogy életben tartsd a szennylapodat. Persze Orbánon nem találsz fogást, ő boldog édesapa, férj, hat unokás nagypapa. Te pedig vergődj csak továbbra is Bartus a gyűlölet mocsarában, ahová belelavíroztad magad. Ezzel együtt sem tudom megérteni, hogy bírtad leírni tiszta fejjel ezeket a mondatokat. Gondolom a piás drogos Para is besegített.
Lakat1983
2023. december 10. 13:14
Bartuskám, olyan jó, hogy ti tényleg ekkora barmok vagytok!!! :-D
linkeloe
2023. december 09. 14:59
110 komment. Ennyi ejakuláció ennek a lénynek. Ne okozzunk ennyi örömet ennek a csótánynak.
falus-i
2023. december 09. 02:41
Ennek a Bartusnak se kéne más csak egy szép szál 32-es néger fiú, aki jól meggyakná egy sikátorban, csak úgy, kedvtelésből, mindjárt másképp beszélne... Adolf Hitler és Nagyferó és Bartus így, együtt... bolond egy világ ez!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!