Akad itt még egy furcsaság

2024. március 21. 13:52

Sosem csináltam titkot abból, hogy világnézetileg inkább értek egyet a Fidesszel, mint akár az óbalos, akár a progresszív ellenzékével.

2024. március 21. 13:52
MAGYAR Péter
Hont András
Hont András
Facebook

Nyitókép: MTI/Balogh Zoltán

„Akkor elmondom, hogy milyen az, amikor jól fizet a Tóni.

Az olyan, hogy a Hír tévének, a Magyar Nemzetnek, a Pesti Srácoknak, a Mandinernek, az Origónak, a Tényeknek, az Indexnek és még ki tudja kinek rám volt szüksége, hogy értelmezzék Messiás Péter édesanyjáról elmondott szavait. Akit ugyanis Tóni fizet, az Tónira vár, hogy mit is gondoljon, és mit is vegyen észre. Engem viszont nem fizet a Tóni, így azt írok, amit akarok, és ami föltűnik.

Viszont ezen a ponton egy kérést szeretnék felétek megfogalmazni, amelyet a következő hetekben többféle formában is meg fogok ismételni. A valódi függetlenség alapja a gazdasági függetlenség, így már előző munkahelyemen is (amelyen éppen az elvadult szélsőellenzéki közeg ugrál) mindent elkövettem, hogy elsősorban azok tartsák el a lapot, akik fogyasztják a tartalmait. Így teszek a jelenlegi munkahelyemmel, az Átlátszóval is. Azzal az Átlátszóval, amelyet meg a kormánypárti kriptoszervezet, a CÖF gyaláz.

Ezt is ajánljuk a témában

Igen, az Átlátszóban van külföldi pályázati pénz és másfajta támogatás is, de a legnagyobb részt a kisadományok teszik ki. Ahogy mi is sokfélék vagyunk, akik itt dolgozunk, és még vitáink is vannak egymással. Én egyszerűen képtelen vagyok olyan helyen dolgozni, ahol mindenkivel egyetértek. Az szerintem egy rém egészségtelen állapot.

Ráadásul akad itt még egy furcsaság is. Sosem csináltam titkot abból, hogy világnézetileg inkább értek egyet a Fidesszel, mint akár az óbalos, akár a progresszív ellenzékével. Ebből még akkor sem csináltam titkot, amikor a Fidesszel volt konfliktusom (alkotmányozás, migránskampány egyebek), és az ellenzéki közeg szeretgetett. Tudom, hogy ez a NER-ből nézve a lehető legnagyobb lúzerség, de az a helyzet, hogy szívesen egyetértek én velük, de vegyülnöm azért ne kelljen. Pont a Megváltó Péter-típusokkal ne. Amúgy is bajban lennék egy ilyen alkalomkor, miközben folyik a rozéfröccs és a Gin Tóni, én képtelen lennék fizimiskáról megkülönböztetni, hogy akkor melyik az, aki a végrehajtómaffiát üzemelteti, melyik a miniszter felesége, és melyik, aki a Petőfi-filmet rendezte. Kellemetlenül érezném magam.

Jól pedig attól érzem, ha minél többen és minél nagyobb arányban az olvasók finanszíroznák a működésemet. Cseréébe legalább nem tudok megígérni semmit.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 90 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
irmag2
2024. március 24. 01:05
Tudod, hogy mi hiányzik belőled, meg az írásodból? A magyarság, az őszinteség, a becsület igényessége.
ekeke1
2024. március 22. 13:25
Furcsaság . Itt van a 2020-as Diákhitel Központ állami csöcsöket fejők hivatalos listája: https://diakhitel.hu/wp-content/uploads/2020/10/2020_05_01.pdf És most ne régi lyóismerősünkön, pösze lajoson álmélkodjunk rajta, bár az is eléggé furcsa vagy azon hogy a fröccsöntött messiás hogy és mennyit szívott le az ínséges időkben csak innen, bár az sem piskóta... Viszont hátha valakinek feltűnik hogy a közismert polginő, baranyi krisztina férjecskéje ugyan mit keresett ugyanitt felügyelő bizottsági elnökként?( nem keveset, amúgy). Börtönőr: A gombócot is megzabálta, a bort is megitta, ki se végzik, dohányt is kap, egy brancs maguk, ne is tagadja! ( A tanú) U.I. Tóni utalt már?
destsai
2024. március 22. 12:21
szar ember voltál, az is maradsz. világnézet...jobboldaliság...még ha nem is értek velük mindenben egyet... elmész a picsába bandita! nem félsz, hogy elővakarnak 5-10-15 évvel ezelőtti véleményeket tőled? nem fosol...ill. NEM...hogy lerííí rólad a megélhetési újságíró-véleményformáló, aki megkérdi a cikk vagy megnyilvánulás előtt, hogy "akkor most üssem, vagy dicsérjem?"...ki ad többet? mostanában a fideszisták...már jó néhány éve, amióta rájöttél, hogy ezekre tartósan lehet berendezkedni. (sajnos) ...de ezt egy hatosztályos is felismerte már 10 éve röcsögén is...
Bp1964
2024. március 22. 09:24
Ugyan, Bandi, nem lehetsz ennyire hülye, hogy kisadományokról beszélsz. Na, hol vannak azok a ládikák? Egy soros-cégnek dolgozol, néha erre, néha arra köpsz, néha még szellemesen is. A cégednek is megéri, meg neked is. Az nem függetlenség.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!