Közmunka: így kell megalázni a kiszolgáltatottakat

2011. augusztus 29. 09:00

Munkaszolgálatos nagyapám legalább enni kapott naponta kétszer, de ötvenhétezerből lehet, hogy nem jön ki az sem.

2011. augusztus 29. 09:00
Balavány György
Balavány György

Az egészet meg kéne fordítani. Ne keressen senki, aki dolgozik, kevesebbet, mint amiből tisztességgel eltarthatja magát és a családját, főleg olyan országban, ahol még mindig vannak másfélmilliós állami fizetések, ahol havercégeknek és kamutanácsadóknak százmilliós nagyságrendű pénzt fizetnek az adónkból. És ne legyen a minimálbér kevesebb százötvenezer forintnál, mert nem csupán összegekről, hanem emberekről beszélünk, akik a munkájukból szeretnék a mai árak mellett is fenntartani önmagukat és a rájuk bízottakat.

Mivelhogy: méltó a munkás a maga bérére (Lk.10,7.)

És akkor lesz fogyasztás egyébként, meg növekedés, ha mindenképp muszáj. De az már egy másik történet.”

Összesen 159 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
csíksomlyai
2011. augusztus 29. 19:52
Valami történt. Balavány több lájkot kapott (eddig) a mandineren, mint diszlájkot. Ennek örülök. Balavány rulez!
soelmo
2011. augusztus 29. 15:27
Nem sorolom, de piszok türelmesek vagytok ezekkel a kommer bérhozzászólókkal, bér-társalgásszétbaszókkal....Nem mondom, hogy irigylem a türelmeteket, mert nem igaz....
simonvitéz
2011. augusztus 29. 13:04
Aki kevesli a penzt, annak azt mondom hogy a 2. vh utan joreszt kozmunkabol epult fel az orszag!! Mert abbol kellett hogy epuljon.Nem igaz hogy okos beosztassal videkkel 40-50 ezer forintbol egy fo ne tudna elelmezni magat egy honapig. hazugsag. Balavanyban sajnos nagyot csalodtam. valamikor o egy nagyo jo ujsagiro volt, nem tudom mi tortent vele. A fideszt lehet kritizalni es kell is, de a kozmunkaprogram az speciel egy jo otlet.
zele
2011. augusztus 29. 12:53
Nincs ingyenpénz, ezt kellene megérteni. A segélyért is meg kell dolgozni, akinek meg nem tetszik az 57000 Ft, az keres máshol jobb munkát.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!