Jakab: A kémiai kasztrálás bevezetését is meg kell fontolni a pedofilokkal szemben

2022. május 09. 22:56

A Jobbik szombaton újraválasztott elnöke az ATV-nek adott interjújában a párton belüli zaklatási vádról is beszélt.

2022. május 09. 22:56
null

Jakab Péter az ATV Egyenes beszéd című műsorában többek között arról beszélt, hogy szerinte pártjának nem ígérgetnie kell, azt a Fidesz teszi, hanem politizálni. Ugyanakkor megjegyezte: nehéz úgy politizálni, hogy 2010 óta mindig kétharmados ellenszélben kell valamilyen teljesítményt elérni – olvasható a Szeretlek, Magyarország oldalon.

Jakab szerint azonban az elmúlt években volt olyan javaslatuk, amelyet „a kormánypártok fideszes javaslatként megszavaztak”. Példaként említette, hogy ők voltak az első, akik azt javasolták, engedjék el a 29 év alatti fiataloknak az szja-t. A Fidesz ezt végül a 25 év alattiaknak engedte el. Emellett ő terjesztette elő azt a javaslatot is, hogy az átlag alatt kereső munkavállalóknál adják vissza az szja-t teljes egészében.

Jakab Péter azt is elmondta: nem érdekli, ki terjeszt be egy törvényjavaslatot az Országgyűlésnek, ha a

a Jobbik egyetért annak tartalmával, meg fogja szavazni.

„A pedofiltörvényt is azért szavaztuk meg, mert mi voltunk azok, akik azt követeltük, hogy a pedofilokkal szemben sokkal keményebben kell fellépni” – fogalmazott a Jobbik elnöke, aki azt is hozzátette:

„A jövőben én tovább fogok menni ezen a vonalon.

Az interjúban a napokban kirobbant zaklatási ügy is szóba került. Mint ismert, korábban a Borsban jelent meg egy cikk, ami szerint a Jobbik egy tavaly decemberi vidéki eseményén, ahol kizárólag a párt vezető politikusai vettek részt, egy korábbi polgármester megpróbálta megerőszakolni Szilágyi György élettársát.

Jakab Péter az üggyel kapcsolatban azt mondta: „Ahogy az etikai bizottsághoz fordult Szilágyi György élettársa, azon nyomban elindult a vizsgálat. Hozzáteszem, az ügy részleteiről én magam is a bizottságtól szereztem tudomást”. Azt is hozzátette: bár ott volt az eseményen, se hozzá, se a kollégáihoz nem érkezett semmilyen panasz.

Nyitókép: Képernyőfotó

Összesen 65 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ferry63
2022. május 11. 18:50
Te büdös paraszt mit zagyválsz itt össze, egy senkiházi , kétszinü szellemi fogyatékos vagy! Apádat kellett volna , kasztrálni ,de ez sajnos Már késö , mert megszületettél Te barom!!
nyugalom
2022. május 10. 16:29
No es az erőszakolóval mi legyen?
noge
2022. május 10. 16:23
Tiz éve a cigányokat akarták kasztrálni. Ezek szerint cirka 10 év múlva nagy valószinűséggel a pedofilia mellé fognak állni. De remélem addigra megszűnnek.
kata56
2022. május 10. 16:22
Es fizikait is melle. A ketto egyutt hatekony lesz.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!