Összeütközött két villamos a Boráros téren

2022. december 19. 21:32

A tűzoltók a Petőfi hídon, a Boráros tér közelében, a pesti hídfő lejárójánál végzik a mentést.

2022. december 19. 21:32
null

A katasztrófavédelem tájékoztatása szerint ráfutásos balesetet szenvedett két villamos Budapest IX. kerületében, a Petőfi hídon, a Boráros tér közelében, a pesti hídfő lejárójánál.

Az ütközés következtében mindkét villamos leszaladt a sínekről.

A balesethez riasztották a fővárosi hivatásos tűzoltókat és a mentőket is. Az elhúzódó műszaki mentést a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítja. A 4-es villamos a Corvin-negyed és Újbuda-központ között nem közlekedik, a kimaradó szakaszon pótlóbuszok szállítják az utasokat. A 6-os villamos a Corvin-negyed és a Móricz Zsigmond körtér között nem jár.

A mentők tájékoztatása szerint hatan sérültek meg a nagykörúti villamosbalesetben hétfő este Budapesten. Az Országos Mentőszolgálat tájékoztatása szerint a mentők

egy súlyos és öt könnyebb sérültet szállítottak kórházba a helyszínről.

Az elhúzódó műszaki mentést a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítja.

Nyitókép: MTI/Mihadák Zoltán

Összesen 39 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Senki Alfonz
2022. december 20. 23:30
"A két villamos a Széll Kálmán tér felé tartó irányban szaladt egymásba egyelőre ismeretlen okból." - írták több médiumban. Miért nem erre válaszolsz??? Miért írták ezt??? Miért írnak Petőfi hídról és miért Boráros térről??? Én nem voltam, vagyok ott, de vagy a tudosítók hülyék vagy nem tudnak magyarul!!!! Megint kiderült, hogy barmok a médiamajmok!!! A sebesülteknek és a villamosoknak mindegy, úgyhogy lapozzunk!
need-info
2022. december 19. 23:16
Akadályozta az egyik az előzésben a másikat...
MyOp
2022. december 19. 22:26
Ráfutásos? Az elsőt Gulyás vezette és adott pillanatban csengetett.
Házam Hazája
2022. december 19. 22:06
-1 Mrd a jövő évi költségvetésnek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!