Huszonegy egyiptomit végzett ki az ISIS

2015. február 16. 08:00

Huszonegy egyiptomi kopt keresztény férfit fejezett le az iszlám állam líbiai szárnya. Egyiptom válaszul harci gépekkel támadta a terroristákat Líbiában.

2015. február 16. 08:00

Huszonegy kopt keresztény egyiptomi férfit végzett ki Líbiában az Iszlám Állam helyi szárnya. Az egyiptomi elnök, Abdel-Fattáh esz-Szíszi megtorlást ígért. Az egyiptomi túszok építőmunkásként dolgoztak Líbiában.

Frissítés:

A megtorlás nem sokáig váratott magára: Egyiptom hétfőn harci gépeket küldött Líbiába, melyek légi csapásokat mértek az Iszlám Állam kiképzőtáboraira és fegyverraktáraira – jelentette be az állami rádióban az egyiptomi hadsereg főparancsnokságának szóvivője. A gépek ezután sértetlenül vissza is tértek Egyiptomba – írja a hvg.hu.  

Összesen 85 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ottapont
2015. február 17. 01:11
Szubhumán tetvek.
Lázár Páván
2015. február 16. 23:08
magnamater http://hit logika politika 2015. február 16. 14:18 "Európa tényleg nem keresztény: tizenkét istentagadó kivégzéséért világraszóló tiltakozást szerveztek, huszonegy kopt keresztényért fülük botját se mozdítják." Europa sabbathkőműves zsidó Legalábbis a vezetői A népe meg az emberiség legallja, hogy nem tüntetnek spontánul se "Ha tudni akarod, ki uralkodik feletted, elég megnézned, kit nem szabad bírálnod" Voltaire FRANCIA!!!!!!!!!!!!!! költő
magnamater
2015. február 16. 14:18
Európa tényleg nem keresztény: tizenkét istentagadó kivégzéséért világraszóló tiltakozást szerveztek, huszonegy kopt keresztényért fülük botját se mozdítják. Nem helyeslem a francia újságírók kivégzését, de ők okot adtak a bosszúra - a koptok ártatlanok voltak.
Lázár Páván
2015. február 16. 13:24
A Biblia szerint az utólsó időkben üldözni fogják ujra a keresztényeket János Jelenések Könyve Ez és a máshol történtek bizonyítják hogy az utólső idők már közel vannak
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!