A NATO és Oroszország is hadgyakorlatokat hajt végre

2015. június 19. 16:20

Első hadgyakorlatát hajtotta végre a NATO közös gyorsreagálású egysége, a Spearhead. Közben Oroszország Ukrajna közelében hajt végre hadgyakorlatot, amely egy későbbi, átfogó hadgyakorlat előkészítésének része.

2015. június 19. 16:20

Első hadgyakorlatát hajtotta végre a Spearhead, amely a NATO közös gyorsreagálású egysége. Az eseményen jelen volt a Jens Stoltenberg NATO-főtitkár, Philip Breedlove, a NATO európai erőinek főparancsnoka és több ország védelmi minisztere.

Eközben az orosz haderő Ukrajna közelében hajt végre gyakorlatot, amely egy későbbi, átfogó hadgyakorlat előkészítésének része.

Összesen 27 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
csuka
2015. június 21. 09:53
https://www.youtube.com/watch?t=164&v=6Ftq15XV0X4
választópolgár
2015. június 21. 01:04
erre ment ki a játék: az usát zombiként használó szűk csoport tönkredemokratizálja észak afrikát és a közel keletet, tudatosan élhetetlenné teszik ahonnan özönlenek a bevándorlók, ha nem jönnének fizetik az útiköltséget, ki hiszi el hogy lenne pénzük az embercsempészeknek kifizetni a többezer eurós díjat? ezzel legyengítik európát, közben fenyegetik oroszországot, maguk előtt hajtva a hasznos idiótává tett (lehallgatott)szövetségeseket közben emberi jogokról leckéztetik Magyarországot. Aki ezt nem látja át az menthetetlen...
korona
2015. június 20. 22:40
És, hogy ki dönti el, hogy ki éli túl? Ki dönti el, hogy ki pusztul el? Értelmetlen az egész… „A háború először a remény, hogy utána jobb lesz; aztán az elvárás, hogy a másiknak rosszabb lesz; aztán az elégedettség, hogy tényleg nem lett jobb neki; s végül a meglepődés, hogy mindenkinek rosszabb lett." Karl Kraus
Strassnoff Ignác
2015. június 20. 14:28
Esetleg az erejüket demonstrálandó, gyakorolhattak volna kicsit Szíriában is, az IS ellen! Az nem jó, mert azok visszalőnek? Szerintem az oroszok is. Gyakorlatozhatnak éjjel-nappal, amíg az orosznak ott figyel pár ezer atomfegyvere, szart se csinálnak ellenük, ha felszántják Ukrajnát, akkor sem. Ezt meg Putyin is pontosan tudja. Tárgyalni szerintem okosabb lenne. Meg olcsóbb is. Egy így csak vihar a biliben. Eszetlen, felesleges kardcsörtetés, amit Moszkva pont leszar. Aki nem hiszi, kérdezze meg Grúziát! Azok is bevették, hogy a NATO majd ugrik és atomháborút kockáztat miattuk. Aztán mikor az orosz tüzérség Tbiliszit lőtte, akkor már nem annyira hitték. Az ukránok még most is hiszik. "Semmi sem határtalan, csak az Univerzum és az emberi hülyeség. Bár az Univerzumban nem vagyok biztos." Albert Einstein
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!