PS: Mégis zaklatják a bevándorlók a fóti lányokat

2016. június 21. 12:32

Lányokat követnek, molesztálnak a Fóton tartózkodó bevándorlók a Pesti Srácok videója szerint, akiknek nagyon mások a szokásaik, mint a helyieknek.

2016. június 21. 12:32

A Pesti Srácok úgy értesült, hogy több incidens, illetve molesztálás is történt Fóton bevándorlók részéről. Egy munkából hazafelé tartó hölgy szerint sokszor zavarba ejtően bámulják meg a fiatal lányokat és a nőket, amit ő csak a kulturális különbségekkel magyarázott. Ezen kívül mással nem zavarják megkérdezettünk hétköznapjait a központban élő menekült fiatalok.

Egy 25 éves lányt egészen a Nyugati pályaudvartól követett két afgán férfi, akik „meg is tapogatták a lányt”, miután leszálltak vele együtt a fóti állomáson. 

A helyiek ugyanakkor igyekeznek megértést tanúsítani a migránsok iránt.

Összesen 102 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
választópolgár
2016. szeptember 22. 23:15
A tények nem polkorrekten: - túlszaporodtak - otthon nem tehetik meg azt amit itt büntetlenül - pontosan tudják mit kell hazudni ahoz hogy eltartathassák magukat nyugaton - nincs kedvük dolgozni, sem harcolni a hazájukért - kitanították őket "navajonkik" a jogaikra - megnézte a neten hogy élünk mi itt "nyugaton" és ő is bele akar ülni a készbe, miközben a vallási dogmatikájukból és az ebből eredő erőszakos primitív és korlátolt felfogásból adódóan egy önfenntartó és fejlődő társadalmat létrehozni képtelenek.
avmanster
2016. július 20. 15:32
vérbeli beszari liberófasszopó kisértelmiségi ez a művházos picsa. a szokásos "ide vettek fel" könyvtár-büfé szakos diplomás. nyilvánvaló a helyzet de persze nem az afgán migráns a hibás, mert erre idomították. máig nyalja a már nem is létező segget. az afgán fiúk pedig vélhetően csak azért van a gyerektáborban, mert cinikusan hamis életkort adott meg. na pont ez az a réteg amit fel kell számolnunk. nincs szükség kis-értelmetlenségre.
3M..
2016. július 15. 06:51
Elképesztő az a hazugságözön amit a magyarországi cenzúrázott média a fogyasztói elé tár, illetve cinikus módon elhallgat. Az egész németországi eljárásra hajaz. A Fidesz válaszolhatna arra, hogy miért kell rettegésben utcára lépniük a magyar nőknek, miért élik rettegésben a mindennapjaikat a Kiskunhalasiak? Hol van az a 20.000 beáramló feka, arab, néger akik az országban tartózkodnak? Miért nem toloncolják őket vissza Szerbiába? Hol az a 10.000 kisfeka, akiket vegyes osztályokba kívántak járatni? Miért tévesztik meg a magyar lakosságot dezinformációkkal, amikor itt a legnagyobb jóindulattal sincs rendben semmi. Miért kell megvárnunk az első lefejezést? Hány magyar nőt erőszakoltak meg eddig védettjeik, mikor fejezik be végre a migránsdok simogatását? Miért épült föl a kerítés, ha több tízezren vannak belőlük Magyarországon? Kérdezhetnénk napestig.... Várjuk a magyarázatot! Szebb Jövőt!
Gombóc XVI. Artúr
2016. július 14. 18:05
Tudnál valamit mesélni arról a Damoklész kardról?? Úgyhogy hagyjuk ezt a szar, "de akkor is megvan a lehetőség" dumát is!!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!