Kipfujolták Ted Cruzt, amiért nem támogatja Trumpot

2016. július 23. 10:21

Kipfujolták a republikánus konvenció résztvevői Ted Cruzt, miután a texasi szenátor kijelentette: nem támogatja a párt elnökjelöltjét, Donald Trumpot.

2016. július 23. 10:21

„Ha szeretik a hazájukat és a gyermekeiket annyira, amennyire hiszem, hogy szeretik, akkor álljanak fel és hallassák a hangjukat, és szavazzanak úgy, ahogy a lelkiismeretük diktálja. Méghozzá arra, akiben megbíznak, hogy megvédi a szabadságukat, és hű marad az alkotmányhoz” - mondta Ted Cruz a republikánus konvenció résztvevői előtt. Szavait morajlás és nemtetsző pfujolás követte a hallgatóság soraiból, mivel lényegében ezzel kijelentette: nem támogatja Donald Trumpot, a párt elnökjelöltjét. 

Összesen 13 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Vezetéknév Utónév
2016. július 24. 11:24
Trump néhány éve még a demokraták buzgó híve és támogatója volt, most ő lett a GOP hivatalos elnökjelöltje. Az egész életében republikánus Cruz viszont nem hajlandó támogatni őt, mert semmi köze a konzervatív értékekhez, ezért a republikánusok kifütyülik. Hát, ennyit az elvekről és azok csapodár természetéről.
Gusztav12
2016. július 23. 16:55
Ezt a förtelem cruz alakot a Convension közelébe sem volt szabad engedni...
Aerion
2016. július 23. 16:39
Donald Trump egy elmebeteg, de egyetlen republikánus sem jobb nála, nem beszélve a demokratáknak csúfolt politikusokról. Ha már elnök kell, legyen Trump az elnök egyetlen okból, kavarjon fel minél több szart, ami végül halotti leple is lehet a balliberális szörnyetegtársadalmaknak. Ennek lehet a katalizátora.
matykox
2016. július 23. 10:25
Ugye, ezt már a manid egyszer elsütötte. Fasz ez a Cruz, nem való se politikusnak, se vezetőnek. Középszerű alak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!