Kifütyülte Ted Cruzt a konvenció közönsége

2016. július 21. 09:44

Trump hívei felháborodtak, mikor rájöttek, hiába várják, hogy Ted Cruz beszédében támogatásáról biztosítsa Donald Trumpot. A texasi szenátor ehelyett lelkiismeret szerinti szavazásra buzdított, majd mosolyogva nézte a zúgolódó tömeget.

2016. július 21. 09:44

Felzúdult a republikánus konvenció közönsége, mikor Ted Cruz beszéde közben egyértelművé vált, hogy a texasi szenátor nem támogatja Donald Trumpot.

A közönség hiába várta, hogy Ted Cruz támogatásáról biztosítsa a republikánusok elnökjelöltjét, a szenátor csak annyit mondott a kamerák felé fordulva: „ha szeretik az országunkat és szeretik a gyermekeiket, és tudom, mennyire szeretik, álljanak ki, hallassák hangjukat és szavazzanak a lelkiismeretük szerint!”

A politikust nem zavarta a dühöngő tömeg, mosolyogva nézte a felzúdulást, majd folytatta beszédét.

Összesen 18 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
luga
2016. július 22. 09:36
Emlékszem, mikor Reagan elnökjelöltségéről volt szó, mást sem hallottunk, mint az ostoba másodrangú színész kísérletéről.
Harangláb
2016. július 21. 18:05
Akinek ilyen szövetségese van, annak már ellenségekre sincsen szüksége... Hová züllött az amerikai elit...Clintonnék, Ted Cruzok...Utolsó felvonás?
jappó
2016. július 21. 14:11
Most mit csodálkozik itt mindenki? Ez az ember szervezte meg a teljes amarikai költségvetés leállítását 2 éve. Ezzel robbant be az országos politikába. Ez egy ilyen ember. Neki a közösség érdeke egyáltalán bem fontos, hanem csak a sajátja.
simonvitéz
2016. július 21. 13:56
Azert ez durva hogy az amerikai "elit" ezt tudta felkinalni a 2016-0s elnokvalasztasokra. Egy Killaryt, egy Taho Trumpot es egy szintelen-szagtalan semmilyen Ted Cruzt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!