Chuck Norris is Donald Trumpot támogatja

2016. augusztus 04. 14:45

Pozitívan fognak csalódni az emberek Donald Trumpban, ha elnök lesz belőle – vélekedik Chuck Norris amerikai színész, aki úgy látja: aki Trump ellen szavaz, az a demokrata párti jelöltre, Hillary Clintonra szavaz, utóbbi pedig számol ezzel. Norris szerint Trump igazi személyiségét az alapján kell megítélni, hogy szereti a gyermekeit és a gyermekei is szeretik őt, a Republikánus Pártban pedig egységre van szükség.

2016. augusztus 04. 14:45

Kellemesen csalódni fognak azok, akik negatívan vélekednek Donald Trumpról – szögezte le Chuck Norris, a közismerten republikánus párti amerikai színész a Fox News Insider szerint.

Norris nyílt levelet közölt Trump mellett kiállva, kijelentve: Trump ellenzése igazából egy Hillary Clinton melletti szavazat, amivel számol a demokrata párti jelölt. A színész megjegyezte: 42 évvel ezelőtt találkozott Trumppal.  

Norris szerint Trump, ha elnök lesz, jó hatással lesz azok életszínvonalára, akiknek erre „a legnagyobb szükségük van”.  A színész úgy látja: Trump személyiségét a családjához és gyermekeihez való viszonyában kell megítélni, márpedig „még a liberális média sem tud rosszat mondani” Trump és gyermekei kapcsolatáról, mivel a gyermekei nagyon szeretik apjukat és Trump is a gyermekeit.

Végül Chuck Norris, aki korábban a Trump ellen legtovább kitartó texasi szenátort, Ted Cruzt támogatta, arra hívta fel a figyelmet, hogy egységre van szükség a Republikánus Párton belül.

Összesen 91 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Tintamin
2016. augusztus 05. 09:46
:DDDDDDD Az amcsik helyeben most beszarnek:))
Gusztav12
2016. augusztus 04. 18:38
"Az itteni olvasók egyike sem fog Trumpra vagy Clintonra szavazni. Ők viszont még jelöltségig sem vinnék egyetlen európai országban sem." Ezeket maga írta jóember! Honnan tudja maga, hogy az itteni olvasók kire fognak szavazni egy amerikai választáson? (ami egyébként egy abszurdum) Az pedig, hogy akár Clintonné vagy Mr. Trump mennyire vinné egy európai választáson, az teljesen spekulative... és tök lényegtelen!
heep
2016. augusztus 04. 16:34
Lehet, hogy mégiscsak megérdemelte volna, hogy róla nevezzék el a hidat? (már nem emlékszem melyiket, talán a Lágymányosit)
Lion
2016. augusztus 04. 16:17
Egy igazi amerikai cowboy nem is támogathat mást.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!