Hűségesküt tett a Turkish Airlines Erdoğan mellett

2016. augusztus 02. 11:36

A Turkish Airlines török légitársaság nyíltan kiállt Recep Tayyip Erdoğan török elnök mellett, az isztambuli repülőtér váróját pedig „A Demokrácia Július 15-ei Hőseiről” nevezte el.

2016. augusztus 02. 11:36

Hűségesküt tett a török elnök mellett a Turkish Airlines török légitársaság. A cég magazinjában megjelent legújabb vezércikk így fogalmaz:

„Törökország kritikus fordulóponton ment keresztül július 15-e éjszakáján. Még mindig látjuk a hatásait és a következményeit ennek a sorsszerű éjszakának. Először is, a Török Köztársaság  amely a stabilitás szimbóluma volt a maga növekedő regionális és világ körüli befolyásával, valamint erősödő demokráciájával  képes arra, hogy talpon maradjon és soha ne veszítse el ezt az erőt. Másodszor: a parlamentet aláásni kívánó gonosz tettel szemben fellépő emberek és azok választott képviselői felsorakoztak Nagyméltóságú Elnökünk, Recep Tayyip Erdoğan hívására, és megerősítették azt a tényt, hogy a demokrácia a legjobb berendezkedés Törökország irányítására. Ezen túlmenően a nemzeti szolidaritás és egység atmoszférája, valamint az újra erősödő hazafias érzések megerősítették a szebb jövőbe vetett reményeinket. Hogy megemlékezzünk erről a történelmi napról, úgy döntöttünk, hogy az isztambuli Atatürk repülőtéren a Demokrácia Július 15-ei Hőseiről nevezzük el várótermünket.”

Összesen 34 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Strassnoff Ignác
2016. augusztus 02. 21:03
Aztakurva!!!! :))))) Tiszta mint Rákosi elvtárs dicsérete az 50-es években! Erdogan nem fog megsértődni, hogy nem róla nevezték el a várótermet?
Nemzeti Együttbűnözés
2016. augusztus 02. 19:53
Csigorin Persze hogy hisztit csaptak a tudjukkik . Hiszen Liszt Ferenc az egyik legnagyobb magyar antiszemita volt!
Csigorin
2016. augusztus 02. 13:21
Oszt nalunk meg a Ferihegy atnevezeseert is mekkora hisztit levagtak...
Arivistus
2016. augusztus 02. 12:58
Az új nevük: Air-Dogán
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!