Ezért jött haza Kanadából a zenész

2018. április 06. 14:46

Kanada, gender-ideológia és a szabadság korlátozása volt a téma a Hitrádióban. A Kanadából hazatért zenész szerint nagy kincs, hogy itthon nincs ilyen kommunizmusra emlékeztető véleménykorlátozás, mint Kanadában.

2018. április 06. 14:46

A műsor vendégei a Kanadában családjával öt évet élő Botos Lajos zenész, lánya, Tina és Szilvay Gergely, a Mandiner főmunkatársa volt. Arról beszélgettek, hogyan uralja el totálisan az LMBTQ-tematika, a gender-ideológia a kanadai hétköznapokat, hogyan jelenik meg mindez a közéletben, a bíráskodásban, az iskolában, és hogyan veszi semmibe a kanadai kormányzat a szülői jogokat. 

Botos Lajos leszögezte: nagyon nagyra kell értékelnünk, hogy Magyarországon szabadon tudunk beszélni ilyen dolgokról és nem erőltették ránk a gender-ideológia gyakorlati következményeit. A szólásszabadság kanadai helyzetét pedig a kommunizmuséhoz hasonlította. 

Olvassa el kapcsolódó cikkünk: Mi folyik Kanadában?

Összesen 27 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Natali
2018. április 09. 18:28
Nagyon vonzó és szexi lány vagyok. Szeretek utazni. Olyan embert keresek, aki meghív engem. Megmutatja az országot vagy a várost. És csak legyen egy jó idő együtt. Saját fotóim a https://goo.gl/U5xAfg oldalon Ezen az oldalon is elérhetőek a kapcsolati adatai
szekula
2018. április 08. 03:28
Ki ez a szemüveges, vézna buzeráns?
farkasflori a vizicsoda
2018. április 07. 15:25
vagy csak elfogyott a segelyke...
I_Isti
2018. április 07. 13:13
Ugyanezt mondta kb. az Új-Zélandra költözött ismerősünk. A tanárok nem voltak hajlandó tájékoztatást adni arról, hogy - az egyébként planned parenthood által szponzorált -- szexuális felvilágosítást adó foglalkozáson miről van egyáltalán szó, a középiskolában lmbtq klub működik, az orvosok 13 éves korú gyereklányoknak a szülők tudta nélkül is felírnak fogamzásgátló tablettákat, stb.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!