Tordai: Grazban a kommunisták nyertek, Orbán Balázs: Gratulálok

2021. szeptember 27. 14:24

„Ha kommunizmust szeretne építeni, próbálja meg Nyugat-Európában, menjen ki, örüljön nekik” – üzente Tordainak az államtitkár.

2021. szeptember 27. 14:24
null

Tordai Bence, a Párbeszéd országgyűlési képviselője hétfői parlamenti felszólalásában beszélt arról, hogy a magyar kormány számára – mint fogalmazott – rossz hírek érkeztek, mert Németországban a szociáldemokraták győztek, Grazban pedig a kommunisták. 

Ezzel kezdjenek Önök, amit akarnak, én csak jeleztem”

– mondta Tordai.

A Párbeszéd politikusára Orbán Balázs államtitkár reagált. 

Hát, Tordai képviselő úr, gratulálok”

– fogalmazott Orbán. 

Az államtitkár ezután elmondta Tordainak: a kommunizmus egy olyan eszme, ami több száz millió ember haláláért felelős. Orbán Balázs szerint Nyugat-Európában azért népszerű a kommunizmus, mert nem próbálták ki, 

Ha kommunizmust szeretne építeni, próbálja meg Nyugat-Európában, menjen ki, örüljön nekik”

– üzente Tordainak az államtitkár.

Nyitókép: Mandiner-videó

Összesen 54 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
formaegy
2021. október 09. 18:00
Tordai már megint hazudott!!!!!!!!!!!! Grazban a gyereknyomorító pedofilok győztek! Az már teljesen mindegy, hogy kommunista diktátorok, vagy nácik!!!!!!!!!!!!!!! Pedofilok, gyereknyomorítók! Perintfalvi Rita magasan műveli Grazban.
Friedrich Ferdinand von Beust
2021. szeptember 29. 05:21
Éljen a dicsőséges 133 nap. Le a burzsoáziával! Tanácsköztársaságot!
masikhozzaszolo
2021. szeptember 27. 19:06
Olvastam valahol, hogy milyen szörnyű most pl. Afganisztán, ott nem kultúrnépek laknak. Kicsit belegondoltam. Mondjuk kínaiak. Régi kultúrnép? Hát mondjuk a kínai kínzások híresek, a kommunizmus népirtása is ismeretes. A franciák? Hány embert végeztek ki a francia forradalomban, Pillangó, gályarabság? Aztán Anglia. Négy felé szakítás, Cromvell, stb. Spanyolok? Inkvizíció, spanyol csizma, kínzások. Németek: nácik áldozatai, embersütögetés. Aztán a vikingek? Ott minden rendben volt. Oroszok? VIL, Sztálini rémtettek? Törökök: örmény népirtás. És most megint ezen ideológiák sorjáznak a híres humánus, irigyelt nyugaton. Heterokirekesztés, törvényesített gyerekgyilkosság(abortusz), stb. És Bence példálózik.
Vasalo
2021. szeptember 27. 18:46
Tanulni fog kelleni az Internacionalét, mert az is fog kelleni a Covid pass mellé a határon.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!