Retteg a Nyugat az embercsempészektől, akiket eddig Magyarország tartott féken

2023. május 22. 11:32

Az osztrákok fokozottan ellenőrzik majd a magyarországi, romániai és szerbiai rendszámú járműveket.

2023. május 22. 11:32
null

Az osztrák-magyar határkérdés ügyével foglalkozik a South China Morning Post, mely szerint Ausztria szigorítja az ellenőrzést a magyar határ mentén, miután Budapest bejelentette, hogy több ezer embercsempészt szabadon enged a börtönből. Ezért az osztrákok fokozottan ellenőrzik majd a magyarországi, romániai és szerbiai rendszámú járműveket,

sőt, felülvizsgálják a Magyarországgal való rendőrségi együttműködést is

– ismertették.

Azt írják, hogy Magyarország több ezer embercsempészt enged szabadlábra, akiknek 72 órán belül el kell hagyniuk az országot. Az osztrák belügyminisztérium szerint a fogvatartottak emberéleteket veszélyeztető bűnözők, ezért indokolt a fokozott szigor a határon.

 

A nyitókép illusztráció. Fotó: picture alliance / Contributor / Getty Images

Összesen 112 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Szuperszig
2023. július 11. 10:37
A napokban az öcsémet szedték ki a forgalomból ellenőrzésre az M1-en, német rendszámú autóval, csak mert több, mint 5 személyes a kocsi.
Intar
2023. május 23. 08:12
A csempészek legtöbbször osztrák rendszámú autókkal csempészik a osztrákok által szeretett és kívánt feka és arab harcosokat. Csak szólok!
Melós
2023. május 22. 18:55
Kell a 4-5 millió férőhely a börtönben a magyaroknak, ha netán levernének egy kormányváltási kísérletet. Ezt úgy pártatlanul mondom. Csak nem fognak elgázosítani ennyi embert. Habár nemrég Hitlert emlegette...
Józsi6
2023. május 22. 18:41
Embercsempész=önkéntes HR-s, munkaközvetítő EU-s adószám nélkül. Mi ebben a nehéz ? Scholzinak kell a munkaerő.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!