Magyarul üzenve állt ki hazánk mellett egy lengyel politikus

2023. június 10. 11:16

A Twitteren üzent Janusz Kowalski az eurokratáknak.

2023. június 10. 11:16
null

„Állítsuk meg az eurokraták törvénytelen akcióit, akik meg akarják szegni az uniós jogot, és meg akarják fosztani Magyarországot az elnökségtől” – írta a Twitteren Janusz Kowalski, a Szuverén Lengyelország párt szejm képviselője, a lengyel Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Minisztérium államtitkára. A politikus úgy fogalmazott: 

***

 

Nyitókép: Mateusz Wlodarczyk / NurPhoto / NurPhoto via AFP

Összesen 100 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Zolt
2023. június 11. 15:58
Érdekes gondolatok tudnak megteremti" a mások" agyában,mint a pressman és társai. A bevándorlót is és az eus polgároktól is elveszi a jogát. Lehet elkéne venni a teljes jogukat,minden fontos dologról egységes 98% szavazat kelljen amikor valakit fel akarnak joggal ruházni,ill megakarnak valakiket a joguktól fosztani. Nem kell a homok forma agyú meglátás. Talán elsőbbséget kellene a csökkent munkapépességünek,hogy ne a cég legyen támogatva,hanem közvetlen a csökkent munkaképességű.Nem elég ,hogy csökkent munkaképességű még szerencsétlen járjon be,miközben úgyse tudja elvégezni a feladatot,a munkatársainak kell elvégezze. Csak kerülgetik bizonyos munkakörökben. Eközben otthol vállalhatna egyéb elfoglatságot ami testhezálló.amit kényelmesen elbír a adottságával. Másrészt ide lettek hívva a migránsok,akkor milyen jogalapon akarja bármely buzi a meghívottjait másra ruházni,vagy visszakozni a meghívást,ráadásul az már csúcs ,ha a bűnöző joga ,(csak a buzi fasszopó miatt az embercsempész=bűnöző) Mondjuk elvileg róma is a buzik miatt bukott el. Kíváncsi leszek pressmanék 10-15 év múlva miképp fognak az ikrekkel működni... Nem vagyok homofób,van akinek a kecske,birka stb jön be,ettől még nem rendelkezhet más joggal,ez csak sexualitás kérdése kinek a pap kinek papné,kinek a lány,vagy a kutyája,közöm nincs amíg ...sajnos a természet ,vagy épp a közösség így viccelte meg.De ahhoz hogy elvegyenek alapvető jogainkat ahhoz már van független hogy homokos az illető csoport. Normális embernek ez eszébe nem jutna. Meghívtam, rábasztam viselem következményeket.Nem keresek kibúvókat,hisz eszetlen voltam.A gond az hogy a csökkent agyú nem látja be.
LancelotDuLac
2023. június 11. 04:45
Janusz Kowalski, a Szuverén Lengyelország párt szejm képviselője? Ejha! micsoda befolyásos egyén XDDDD Kb. mint Jakab Péter. XDDDDDDDDDDDD
Töki
2023. június 10. 21:39
Na végre! Ez 1 fasza gyerek!
SigSauer
2023. június 10. 18:47
Még van pár lengyel realista...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!