Magyarország például szolgálhat az USA-nak abban, ahogy elutasítja a woke-totalitarianizmust

2023. december 06. 16:24

A baloldal a társadalom és vele együtt a nemzeti büszkeségünk és biztonságunk lerombolásával szilárdítja meg a hatalmát.

2023. december 06. 16:24
Orbán Viktor Trump-sapkában
Shea Bradley-Farrell
Washington Examiner

„Magyarországnak sikerült egy nácik és kommunisták által megszállt és kizsákmányolt, a túlélésért és autonómiáért küzdő országból független és virágzó nemzetet csinálnia, miközben megőrizte egyedi magyar identitását. Magyarország története sokat taníthat nekünk, ha hajlandóak vagyunk tanulni.

A mai nyugati világot elsöprő progresszivizmus ugyanabban a bolsevik marxizmusban gyökerezik, amely Kelet-Európát és milliók életét tette tönkre. Továbbra is pusztítja az emberi méltóságon és szabadságon alapuló nyugati hagyományainkat. A bolsevista szemlélet az amerikai társadalom minden területére kiterjednek: 

az egészségügyi ellátásként beharangozott, igény szerinti abortusz legalizálása, a szülői jogok és tekintélyek csökkentése, a házasság és a válás liberalizálása, ami a család végső bomlásához vezet. 

A progresszivizmus a hatalom kedvéért keresi a változást, nem pedig a társadalom fejlődése érdekében. Éppen ellenkezőleg, számos kérdésben – nyitott határok, sebészeti »nemváltoztatás«, igény szerinti abortusz, a faji megosztottság elősegítése, a törvénytelenség elfogadása, a szólásszabadság és a politikai ellenzék elnyomása, a vallásosság gyűlölete és a városok elpusztításának a megünneplése – a baloldal a társadalom és vele együtt a nemzeti büszkeségünk és biztonságunk lerombolásával növeli és szilárdítja meg hatalmát.”

Nyitókép: Orbán Viktor Facebook-oldala 

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 7 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
masikhozzaszolo
2023. december 08. 16:05
Washington Examiner Ezt a lapot adta ki azt hiszem: Jerry (Mel Gibson) aki taxisofőrként rója New York utcáit. Különböző összeesküvés-elméletek megszállotja, melyekkel utasait is előszeretettel traktálja. Amikor nem a volán mögül terjeszti zavarosnak tűnő gondolatait, akkor papírra veti őket, és saját kis újságot szerkeszt belőlük
pipa89
2023. december 07. 12:58
Na, lassan kapizsgálják a tengerentúlon a magyar csoda nyitját.
billysparks
2023. december 06. 20:38
"A baloldal a társadalom és vele együtt a nemzeti büszkeségünk és biztonságunk lerombolásával szilárdítja meg a hatalmát." Aztán, azt hogy? Ha erre van igény arrafelé, akkor az lesz hatalmon. Mifelénk ennek nincs esélye. Még az egyébként idióta balos szavazók is elutasítják. Csak a pártjaik erőltetik, hátha bejön. SPOILER nem jön be.
lemez
2023. december 06. 17:12
A bajor mimiszter kitiltja a gendersemleggességet az iskolákban és megszúnteti az anya1 anya2 -öt,meg a semleges anyakönyvezést.Csak alakul ez.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!