Metoo – újabb színésznő vádolta meg szexuális zaklatással Gérard Depardieu-t

2023. december 07. 19:06

„Úgy nézett rám, akár egy darab húsra” – idézte fel a színésznő a Depardieu-vel közös munkát.

2023. december 07. 19:06

Ahogy arról a Mandiner is beszámolt a tavasz folyamán, több mint egy tucat nő állította azt, hogy szexuálisan zaklatta Gerard Depardieu. Voltak közöttük színészek, sminkesek, és más produkciós munkatársak is, akik azt állították, hogy a világhírű színész 2004 és 2022 között zaklatta őket.

Azonban áprilisban egyik nő sem indított ellene jogi eljárást.

Ezt is ajánljuk a témában

 

Most a Guardian arról számolt be, hogy újabb színésznő vádolta meg Depardieu-t azzal, hogy zaklatta egy közös munka során. 

Héléne Darras francia színésznő állítása szerint az incidens a 2007-es Disco című film forgatásán történt. A színésznő 26 éves volt, mikor egy kisebb szerepet kapott a filmben.

A lap hozzátette, hogy Darras vallomásának részletei csütörtök este lesznek nyilvánosak: akkor kerül adásba a francia Complément d’Enquête című oknyomozó műsor, melyben megosztja a nyilvánosággal a részleteket.

Nem akart feketelistára kerülni

Úgy nézett rám, akár egy darab húsra” 

– idézte a Guardian Darrast, aki szerint a színész fogdosta a csípőjét, fenekét, sőt még az öltözőjébe is behívta, és hiába utasította őt el, továbbra is fogdosta őt a felvételek között.

A színésznő 

azért nem tett feljelentést, mert attól tartott, feketelistára kerül, újonc volt még, és a pályán akart maradni.

A nyomozók egyelőre tanulmányozzák a vallomást. Az is előfordulhat, hogy elévültnek találják majd a tizenhat évvel ezelőtti esetet – írta a Guardian.

Nyitókép: JENS KALAENE / DPA / dpa Picture-Alliance via AFP

 

Összesen 48 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kobi40
2024. február 07. 07:10
Most meg messziről bűzlik, hogy pénzt akar kicsikarni.
kobi40
2024. február 07. 07:06
Ez kis hírre vágyott?
fogas paduc
2023. december 18. 16:19
Az állatvilágban a hím szebb, mint a női egyed. Az embernél fordítva --- ennek oka ugye a rejtett ovuláció. Tehát, a hölgyeknek állandóan fenn kell tartaniuk maguk irányában a férfiak figyelmét, persze a férfiaknak pedig állandóan tettre késznek kell lenniük --- + a gyerek felnevelése sok anyagi erőforrást igényel, ezért az anyának szüksége van a férfi erőforrásaira is ehhez... --- szóval ezekre van felfűzve az erkölcs. A női erkölcs így vált értékké, s emiatt háborúk robbantak ki. - férfi erkölcs miatt meg még nem igen......... Egy nőnek nem lehet nagyobb sértést mondani, hogy " már a kutya sem kíváncsi rád", vagy, " hogy bottal sem piszkálnám meg"....
Unknown
2023. december 15. 19:00
Mondjuk vannak nők akik árulják magukat. Pénzért, szerepért, stb. Ők miért csodálkoznak, hogy hentesáruként kezelik őket?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!