Ukrán drónok miatt leállították a légiközlekedést a moszkvai repülőtéren

2024. január 18. 13:08

Az is elképzelhető, hogy csak elővigyázatosságból hozták meg a döntést.

2024. január 18. 13:08

Ideiglenesen az összes járatot felfüggesztették a moszkvai repülőtéren – számolt be a Sky News. Az orosz média szerint ma reggel rövid időre eltörölték a moszkvai Vnukovo repülőtérre érkező és onnan induló összes járatot.

Az állami hírügynökség, a TASZSZ a légügyi hatóságokra hivatkozva számolt be a felfüggesztésről.

A portál szerint ilyen lépéseket Oroszország sokszor elővigyázatosságból tesz meg, ukrán dróncsapások fenyegetése esetén.

Nyitókép: Pixabay / Illusztráció

Összesen 11 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Csigorin
2024. január 18. 15:18
addig feszegetik a pofonosladat, hogy elobb utobb kinyilik
Nehidd El
2024. január 18. 14:08
A hohol terrorállam hattyúdala.
bogdan5-aki-vigan-jatszott-mig-elevenen-egtek-az-oroszok
2024. január 18. 14:07
addig adják nekik nyugatról a nagyhatótávolságú rakétákat, míg át nem lőnek rendesen az oroszokhoz, az oroszok pedig akkor taktikai atomcsapást fognak mérni kijevre - mindenáron ki akarják provokálni a III. vh-át
johannluipigus
2024. január 18. 13:11
Az ukránoktól sosem állt távol utasszállító gépek lelövése. Valaki szólhatna már nekik, hogy a tárgyalással többre mennének, mint a békés orosz lakosság elleni terrorakciókkal.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!