Izrael emeli a tétet: „A védekezésről a Hezbollah üldözésére térünk át!”

2024. március 30. 12:07

A védelmi miniszter szerint fokozni fogják a hadműveleteket.

2024. március 30. 12:07

Izrael éjszakai szíriai légicsapására utalva Yoav Gallant védelmi miniszter azt mondta, hogy a hadsereg „kiterjeszti a hadjáratát és növeli a támadások arányát északon”, miután az IDF északi parancsnokságán, Safedben értékelést végeztek.

Izrael a védekezésről a Hezbollah üldözésére tér át, el fogjuk érni, ahol a szervezet működik, Bejrútban, Damaszkuszban és távolabbi helyeken is” 

– tette hozzá Gallant az Euronews szerint. A miniszter kommentárjai napokkal azután hangzottak el, hogy a Hezbollah egyik magas rangú parancsnoka meghalt egy IDF dróncsapásban Dél-Libanonban, és öt másik Hezbollah-terrorista is életét vesztette egy másik rajtaütés során a szíriai Aleppóban. 

Összesen 155 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
2024. március 30. 22:18 Szerkesztve
October 7-e egy koncentrációstábor felkelés volt, bármit is állítanak a habzószájú cionista propagandisták. A gázai övezet 55 év óta a legnagyoɓb koncentrációs tábor volt a földön. A jelek szerint most kiirtják ôket. Kapjanak békét a túlvilágon!
Tommaso
2024. március 30. 18:06
2023 október - az arab iszlamista terroristák embertelen támadása aminek során civileket, köztük kisgyerekekre támadtak és gyilkoltak - kegyetlenül. Izrael (megkésve bár, de törve nem) védekezett, majd visszatámadt, ahogy azt a Galaxis minden népe tenné. Talán csak a Békeszerető Orbán agymosott népe nem. Ők nem védekeznének egy ellenséges agresszió ellen. Hiszen abban honvédők veszthetnék éIetüket
Tommaso
2024. március 30. 17:57
16:51 A náci asszaur aljasságában odáig süllyedt, hogy azt merészeIi állitani, pontosan tudja, hogyan élik mindennapjaikat az iszamista terroristák túszai. Ez csak akkor lehetséges, ha asszaur nemcsak támogatja a tömeggyilkos terroristákat, / ahogy eddig tudtuk /, hanem egy közüIük,
Tommaso
2024. március 30. 17:51
IzraeI áIIama az 1948 májusi megaIakuása óta SoHA NEM TÁMADOTT ELSŐKÉNT Mindig az arabok voltak az agresszorok, Izrael csak Védekezett, Válaszolt, Visszatámadt. 1948, 1967, 1973, 1982, 2023. "Ez kõnnyen câfolható", irja asszaur, de aztán mégsem sikerüIt neki. Ugyanis oIyan eseményeket próbáI idekeverni, amik IzraeI ÁIIam megaIakuIása eőtt zajlottak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!