Nógrádi György: Macron az utolsó ciklusát tölti (VIDEÓ)

2024. március 01. 12:09

A biztonságpolitikai szakértő szerint a francia elnök éppen ezért bármit mondhat.

2024. március 01. 12:09

Hétfőn a Mandiner is beszámolt róla, hogy rémisztő mondatok hagyták el Emmanuel Macron francia elnök száját, miszerint akár NATO-csapatok bevetését is indokoltnak látná Ukrajna területén.

A hírre nagyon sokan reagáltak már Dmitrij Medvegyev, az orosz biztonsági tanács elnökhelyettese keddi Telegram-bejegyzésében úgy vélekedett, hogy Macron azért beszélt Oroszország legyőzésének szükségességéről, a kijevi „nácik” nagy hatótávolságú fegyverekkel való felszereléséről és a nyugati csapatok Ukrajnába küldésének lehetőségéről, mert

egyszerre két problémája is adódott: először valószínűleg fejébe szökött a vizelet, aztán pedig rátört a szóvisszatartási képtelenség”.

Ezt is ajánljuk a témában

Az Ukrajnában dúló háború, valamint a közel-keleti válság kapcsán a Hír TV vendége volt Nógrádi György biztonságpolitikai szakértő.

Macron az utolsó ciklusát tölti,

bármit mondhat, két balti állam kivételével valamennyi európai vezető elhatárolódott tőle (...) az, hogy Oroszország lerohanja Európát, egyszerűen ostobaság. Lehet erről beszélni, csak semmi értelme nincs” 

– mutatott rá Nógrádi György.

A biztonságpolitikai szakértő megjegyezte, Macron rövid időn belül elhatárolódott magától arra hivatkozva, hogy csak kiképzőkről beszélt, de a kiképzők már ott vannak, így – tette hozzá – ez megint nem stimmel.

A teljes felvételt itt tudja megtekinteni:

Nyitókép: Youtube

Kapcsolódó cikkek a Háború Ukrajnában aktában.

Összesen 41 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-79
2024. április 30. 23:07
🍓 ️ ­­­A­­­ ­d­ö­g­ö­­s­ ­l­á­­n­­y­­­o­­k­ ­v­á­r­­n­­a­k­­ ­­r­á­­­d­ 👉 𝗪­𝗪­­𝗪­­­.­𝗖­­­𝗨­­­𝗠𝟰­­.­­­𝗙­­𝗨­­𝗡
2024. március 02. 22:42 Szerkesztve
Mi a natocsapat? Mintha nem láttam volna natoegyenruhát, meg rangjelzéseket. Lehet szivárvány szinü a közös egyenruha? A francia idegenlégiósok egyenruháját ki tervezi, adja oda? Az állampolgárságuk milyen? Van natoállampolgár? Ki dönti el, hogy egy francia katona nato katona e?
Ma is bukik a Zorbán...
2024. március 02. 17:59
És a nyugati agymosott, csorgó nyálú birkák bárgyún bámulnak mi t a KaróGeri szokott, és meg most nem tesznek semmit a gonosz és embertelen bolsevista vadállatok ellen. A Micront tulajdonképpen feláldozhatóvá nyilvánította a Belső Párt. Hiszen teljesen természetes reakció lett volna egy normális társadalomban, hogy ezért a mérhetetlen aljasságért agyonütik a méltán felháborodott polgárok. De ez a szarházi internáci bűnöző ezt az alávalóságát is megúszta, mert jól idomított a francia lakosság. Nem nemzet. Lakosság.
Ma is bukik a Zorbán...
2024. március 02. 17:49 Szerkesztve
Kétesélyes. 1. A Micron ezzel a gargantikus aljassággal önkritikát gyakorol a Belső Párt felé. Hűségesküt tesz, amiért korábban már-már normálisnak számító dolgokat is mondott. 2. A fentiekért bosszúból azzal alázzák meg, hogy megparancsolták neki ennek példátlanul szemét görénységnek a nyilvános felböfögését. Hiszen ezzel kiírta magát az emberiségből ez a kis bolevista suttyó.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!