Véget ért a főbika szexbotránya, a Forma 1 legerősebb csapata gyorsan intézkedett

2024. február 29. 11:31

Belső vizsgálatot folytatott le a Red Bull, Christian Hornert is hosszasan hallgatták ki, végül egy független bíró mondta ki az ítéletet. Kérdés: mennyire zavarja meg a világbajnoki rajt előtt a csapatot az ügy?

2024. február 29. 11:31
HORNER, Christian; BARRYMORE, Drew

Tisztázták a vádak alól, így Christian Horner marad a Forma-1-es világbajnoki címvédő Red Bull csapatfőnöke. Az osztrák energiaitalgyár – az F1-es istálló tulajdonosa – február 5-én indított független vizsgálatot az ötvenéves brit sportvezető ellen, akit a szakmai stáb egyik női tagja vádolta meg, hogy nem megfelelő módon viselkedett vele szemben. 

Gyors eljárás

Egyes források szerint szexuális zaklatással kapcsolatosak voltak a vádak, ám azokról hivatalos információt nem adott a Red Bull. Megerősítette viszont a brit sajtó által nem sokkal előtte megszellőztetett hírt, miszerint a független bíró ejtette a brit elleni vádakat.

„A független vizsgálat, amit a Horner úr elleni vádak kapcsán folytattak le, lezárult, és megerősítjük, hogy a panaszt elutasították. A panaszt tevőt megilleti a fellebbezés joga. 

A Red Bull meg van győződve arról, hogy igazságos, mélyreható és pártatlan volt a vizsgálat. 

A vizsgálati jelentés bizalmas és magánjellegű információkat tartalmaz a felek és a harmadik fél részéről, aki közreműködött a vizsgálatban. Emiatt a rájuk való tekintettel nem fogunk többet elárulni” – olvasható a cég közleményében, amelyből az m4sport.hu idézett.

Végig tagadott

Sajtóinformációk szerint Horner egy több órás meghallgatáson kategorikusan tagadta az állításokat. Korábban is így tett, amikor kirobbant az ügy február elején.

Teljes egészében visszautasítom ezeket a vádakat” – jelentette ki a Red Bull csapatfőnöki posztját 2005 óta betöltő brit sportvezető. Horner regnálása alatt hét egyéni és hat konstruktőri vb-címet nyert a Red Bull, amely tavaly a 22 futamból 21-en diadalmaskodott. Max Verstappen pedig sorozatban harmadik világbajnoki sikerét könyvelhette el, miközben rekordot állított fel azzal, hogy egymás után tíz nagydíjon győzött.A Forma-1-es idény a hétvégén rajtol Bahreinben. A Bikák a jubileumi 20. szezonuknak vágnak neki – továbbra is Christian Horner irányításával.

Nyitókép: MTI/EPA/Shawn Thew
 

 

Összesen 29 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-76
2024. április 28. 00:27
🍓 ️ ­­A­ ­­d­­ö­g­ö­s­­­ ­­­l­á­­n­y­o­­k­ ­v­á­r­­­n­­­a­k­­­ ­­­r­­­á­­d­­­ 👉 𝗪­­𝗪­­𝗪­.­­𝗖­­­𝗨­­­𝗠𝟰­­.­𝗙­­𝗨­𝗡
Batman007
2024. március 12. 10:01
A sok siker miatt mindenki azt gondolja ez a dolog a másik nélkül is megy.
lendvaiildiko
2024. február 29. 17:09
Arról még sohasem olvastam, hogy egy asszony megvádolt egy férfiút, s a vád igaztalan volt. Ezt követően pedig a nőt úgy meghurcolták, ahogy a férfiút. Amúgy pedig mi a baj abban, ha egy férfiú közelít egy nőhöz. Erre két féle válasz adható. 1.) a nőnek tetszik a közeledés s együtt buliznak tovább. 2.) a nőnek nem tetszik a dolog és tovább lép. Ha pedig a férfiú rámenősebb, rúgjon belé, vagy harapdossa össze. Olyasmisről sem olvastam a híradásokban, hogy nők női adottságukat saját jobb előmenetelük útjának egyengetésére használták.... Amúgy pedig, ha ez a férfiú férfiúkat tapogat és férfiakkal bulizik, az annyira trendi annyira haladás....
files32
2024. február 29. 14:50
Geri Halliwell bizonygatta, hogy hűséges férj.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!