Villáminterjú Tendzin Gyacóval, a 14. Dalai Lámával

2010. szeptember 21. 08:41

Tudta, hogy szemben Demszky Gáborral, Guo Jinlong, Peking polgármestere soha nem volt maoista?

2010. szeptember 21. 08:41

„Bede Márton: Gyaco úr, azt tudta, hogy szemben az Önt Budapest díszpolgárává avató Demszky Gáborral, Guo Jinlong, Peking polgármestere soha nem volt maoista?

Tendzin Gyaco: Nem.
Bede Márton: Köszönöm az interjút!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 25 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
smalladam
2010. szeptember 21. 14:28
"a miért nem írta le ezt az elmúlt húsz évben?" típusú érvelés pedig a lehető legröhejesebb. mintha egy adott ember valami örökké létező állandó lenne.
vendée
2010. szeptember 21. 14:02
"Kurva okos és művelt" attól leszel, hogy olvasol "kurva fontos gondolkodókat", majd saját magad is gondolkozol. Illetve a műveltségnek nem része a "faszkalapozás"! Vagy lehet használni, csak akkor nem kell megsértődni, ha mások nem gondolják rólad, hogy milyen "kurva okos" vagy. De ez fertőző, mert már én is trágárságokat írok. Üdvözlettel és őszinte tisztelettel!
Rothmüller Mortizár
2010. szeptember 21. 14:00
te bede(már a nevedtől hidegrázást kapok, mert eszembe jut bede játékvezető). sztem a dalai lámát, dalai lámának kellene szólítani egy interjúban te paréj.(tiszta szabad györgy mikor lemadamozta az angol királynőt) egyébként jó.
tevevanegypupu
2010. szeptember 21. 10:44
Nem olvastam a Matulat, viszont ez most nekem is tetszett. Ahogy Demszky ott vigyorog oszentsege mogott az mutatja, milyen furcsa is az elet es hogy kell vigyazni.:)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!