Hajdú Pétert kirúgták már?

2013. szeptember 17. 11:48

Tényleg, tisztelt Hajdú és tsai, mi lesz a következő? Behívnak egy gyászoló anyát, a gyermeke hamvait a teájába szórják, és miután ivott belőle, jót röhögünk?

2013. szeptember 17. 11:48
narancsblog
Magyar Narancs

„Ha igaz, amit Szepesi Kicsi bácsiról állít, akkor Hajdú Péter és stábja a következőt tette: Szepesi beleegyezése nélkül egymás mellé ültette a 26 éves fiatal nőt és a zaklatóját. Egy traumatizált áldozatot és a molesztálóját. Akik ráadásul perben állnak. (...)

Tényleg, tisztelt Hajdú és tsai, mi lesz a következő? Behívnak egy gyászoló anyát, a gyermeke hamvait a teájába szórják, és miután ivott belőle, jót röhögünk? Csak mert hirtelen semmi más nem jut eszünkbe, ami Szepesi sokkolásánál aljasabb lenne, márpedig a nézettségért harcolni kell, egyre erősebb húzásokat kell megkockáztatni, így fejlődik majd szépen a műsor és vele az ország is.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 16 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Rák úr
2016. április 13. 21:50
Nem hajdút kell kirúgni, hanem alóla a sámlit, ha értitek hogy mondom...
stefanovszky
2013. október 01. 10:24
Éljen a szent és megbonthatazlan kommunista liberális szövetség! Megbonthatatlan:-)) Egy kis hatalomért szemen köpik egymást is. Persze ferenc szereti odatartani, majd visszadobja KÖLCSÖN kenyérrel:-)) De te ezt úgysem érted...
koronaszepe
2013. szeptember 22. 20:25
El a kezekkel Hajdútól ! A miniszterelnök úr legfőbb bizalmasa, bizonyos Habony Árpi legjobb barátja. Ki másé is lehetne.
koronaszepe
2013. szeptember 22. 20:25
"Hajdú mivel rosszabb, mint a hazug ATV műsorvezetői?" Akik még így is jobbak két-három kategóriával, mint a hazug HírTv műsorvezetői. Vagy az Echo-n lógsz, nyanya ? Akkor azoknál ...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!