Felfoghatatlan jelenetek a szerb-magyar határon

2015. szeptember 17. 16:17

Vajon tényleg így viselkedik egy ember, akit hazájában üldöznek és ezért máshol biztonságot keres?

2015. szeptember 17. 16:17
Heinz-Christian Strache
Facebook

„Felfoghatatlan jelenetek játszódtak le tegnap a szerb-magyar határon. Randalírozók, erőszaktevők, kődobálók — ők mind illegálisan akartak átkelni a magyar határkerítésen, ezért rátámadtak a magyar rendőrségre. Húsz rendőr, valamint két, állítólag a határzáron átdobott gyermek sérült meg. Mellékelve róla a videófelvétel.

Így viselkednek az emberek, akiket hazájukban üldöznek és ezért máshol biztonságot keresnek? Vajon tényleg segítséget és biztonságot keresnek azok, akiknek Szerbiában semmiféle fenyegetéstől nem kell tartaniuk? Hova vezet ez, ha a kormányzati felelősséggel rendelkezők nem húzzák meg tisztán a határt, és állítják ezt meg?”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 66 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lolka-Bolka
2015. szeptember 18. 16:10
Kedves Heinz ur ..... most mar te is latod mit tesz a mocskos , hazug mediatok a mi haza arulo komcsikkal egyutt.......Razd mar fel a nepedet a libsi mocsokbol.
briganti
2015. szeptember 18. 15:51
.
tevevanegypupu
2015. szeptember 18. 10:50
Számtalanszor voltam szemtanuja..valami nem tetszik mondjuk két-három muzulmán fiatalembernek. Először csak ordibálnak, aztán hirtelen leveszik trikóiakat (gondolom nehogy elszakadjon) és egymásnak esnek.Akik megpróbálják szétválasztani őket, szintén kapnak tőlük pártállástól függetlenül pár bal horgot, ha nincs szerencséjük, mindketten az ártatlan segítőket verik agyon nagy egyetértésben..amíg valakinek el nem ered az orra vére, lehetőleg mindenkinek, az jó. Utána valaki hoz egy üveg vizet valahonnét, azzal megöntözik a fejüket, felveszik a trikóikat és két-két beléjük csimpaszkodó "önkéntes" elvonszolja a helyszínről a verekedő feleket..akik ha tudnak és van a földön kavics, a biztonság kedvéért még megpróbálják megdobálni a másik felet. Imádják.
horst_wessel
2015. szeptember 18. 10:48
Azért óvatosan ezzel az FPÖ vezérrel, ők a magyar munkavállalókat is ki akarják rúgni Ausztriából! Olvastam az egyik előttem szólónál a HYPO-ADRIÁ-ról. Most folyik Bécsben az első tárgyalás, itt akkora pénzt nyúltak le az előző FPÖ vezér írányításával mind 10 Simicska+100 Tiborcz+1000 St..., de senki nem tud semmit, nem volt ott, nem írt alá semmit. A végén mindent Haider csinált, ő persze már nincs.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!